İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de oynamak istediğini yönetime iletti! - Son Dakika
Spor

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de oynamak istediğini yönetime iletti!

Medipol Başakşehir'de forma giyen milli oyuncu İrfan Can Kahveci, turuncu-lacivertli yöneticilerle görüşerek Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirtti ve transferi için kolaylık istedi.

18.08.2019 12:31  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Flaş transferlere rağmen önemli eksikleri bulunan Fenerbahçe'de taraftarlar yönetimi eleştiri yağmuruna tutarken, sarı-lacivertlileri heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Türkiye Gazetesinde yer alan habere göre Başakşehir'in 23 yaşındaki millî yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye gitmek için izin istedi.

BAŞAKŞEHİR'İN İSTEDİĞİ RAKAM 7 MİLYON EURO

Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Burak'la görüşen 24 yaşındaki merkez orta saha, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Bana kolaylık gösterin" talebinde bulundu. Emre Belözoğlu'nun yakın markajındaki İrfan Can'ın bu isteği sarı-lacivertlilerde sevinç uyandırdı. Ancak, Başakşehir'in yıldız oyuncusunu bırakmaya niyeti yok ki bırakırsa da istenen rakam 7 milyon euro.

ALİ KOÇ İLE GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ GÖRÜŞECEK

Buna rağmen, hafta içinde Mahmut Tekdemir için Göksel Gümüşdağ ile görüşecek olan Başkan Ali Koç'un İrfan Can için de teklif sunacağı öğrenildi. Mahmut ve İrfan transferlerinin gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertli yönetim Ersun Yanal'ın taleplerini büyük ölçüde karşılamış olacak.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe\'de oynamak istediğini yönetime iletti!

Son Dakika Spor İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de oynamak istediğini yönetime iletti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Baskan: Göksel bırak adamı gelsin ne lig de ne avrupa da bi hald edeceğiniz yok zaten. 3 0 Yanıtla
  • Ilo: Karaktersiz topçu bilerek hem şampiyonlar ligi hemde ligde kırmızı kart gördü. Takimi sabote ediyor. Tam fenere layık 0 1 Yanıtla
  • seko: Eh oda resti çekti kırmızı...... 0 0 Yanıtla
  • Gidene yol verin.: Edin, Mahmut, İrfan ın takımda kalmasını Şampiyonlar ligine bağladılar elenince de transferinizde kolaylık yapacağız demişlerdir. Şimdi hepsi gider. 0 0 Yanıtla

Advertisement