İskenderun'da Yeni İtfaiye Binası Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

İskenderun'da Yeni İtfaiye Binası Yapılıyor

İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni itfaiye binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

24.08.2011 14:21

İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni itfaiye binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Civelek, törende yaptığı konuşmada, kente yakışır bir modern itfaiye binası kazandıracaklarını söyledi.

Civelek, eski itfaiye binasının artık ihtiyaçlara cevap vermediğini belirterek, İskenderun halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu, kendilerinin de gece gündüz demeden halka hizmet için çalıştıklarını ifade etti.

Amaçlarının halka en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Civelek, "Sakarya Mahallesi'nde belediyenin satın aldığı 17 dönüm alan üzerine inşa edilen binayı, en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Eski itfaiye binası artık ilçenin ihtiyacını karşılamadığı için yeni bir bina yapma kararı aldık. Geniş ve kullanışlı bir şekilde planlanan bina sayesinde, itfaiye teşkilatımız daha iyi hizmet verecek" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından temel atma töreni gerçekleşti.

Törene CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP ilçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İskenderun'da Yeni İtfaiye Binası Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement