İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, Afrin'den Dönen Özel Harekatçılar ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Genel

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, Afrin'den Dönen Özel Harekatçılar ile İftarda Buluştu

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, Afrin'den dönen özel harekatçılar ile iftarda buluştu İl Emniyet Müdürü Çalışkan: "Adım adım, santim santim;

08.06.2018 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, Afrin'den dönen özel harekatçılar ile iftarda buluştu

İl Emniyet Müdürü Çalışkan: "Adım adım, santim santim; iğneyle kuyu kazar gibi terörle ilgili mücadelemiz aralıksız sürüyor, sıfırlayana kadar devam edeceğiz"

Çalışkan: "İstanbul' ile 'terör' kelimesinin biraraya gelmesini ortadan kaldıracağız Allah'ın izniyle"

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Afrin'den dönen Özel harekat polisleriyle iftar yaptı. Programda konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Adım adım, santim santim; iğneyle kuyu kazar gibi terörle ilgili mücadelemiz aralıksız sürüyor, sıfırlayana kadar devam edeceğiz. 'İstanbul' ile 'terör' kelimesinin biraraya gelmesini ortadan kaldıracağız Allah'ın izniyle" dedi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'de terör örgülerine yönelik yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'ndan kayıpsız dönen özel harekat polislerinin de aralarında olduğu teşkilata iftar daveti verdi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen iftar davetine İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ile İstanbul Emniyetinde görevli sıralı emniyet müdürleri katıldı.

- Suriye'den dönen özel harekatçılara teşekkür etti

Yemekte duaların edilmesinin ardından bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, özel harekatın terörle mücadele konusunda en etkili ve başarılı birimlerinden biri olduğunu belirterek, "Bu arkadaşlar Silopi'de bizi temsil etti, Nusaybin'de bizi temsil etti, Şırnak'ta temsil etti, Afrin'de temsil etti, hem de çok güzel temsil etti. Sadece bizi değil ülkemizi temsil ettiler. Her görevde bize gurur verdiler. Bizi hem teşkilatın içinde, hem de devlet kademelerinde teveccühle karşılanmamızı sağladılar. Hepinizden Allah razı olsun" şeklinde değerlendirme yaptı.

"Teşkilat açısından İstanbul lokomotif"

Özel Harekat polislerinin yaptıkları görevin önemine vurgu yapan Dr. Çalışkan, "Teşkilat açısından İstanbul bir lokomotif. Her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz, yaptığınız görevler çok kıymetli. Sizlerin sayesinde devlet kademelerinde çok rahat konuşuyorum, kendime çok güvenerek konuşuyorum. Bunun sebebi sizlersiniz" dedi.

- "Terörü sıfırlayana kadar devam edeceğiz"

Konuşmasında terörle mücadele konusuna da değinen İstanbul Emniyet Müdürü, "Şunu net söylüyorum; İstanbul'da Gezi benzeri bir şey hiçbir zaman olamaz. Siz olduğunuz sürece, biz görevimizi tam yaptığımız sürece böyle bir şey mümkün değil. Kimse buna cesaret edemez. Çünkü bu kadar güçlü bir emniyet teşkilatının karşısında hiç kimse böyle bir işe niyet dahi edemez. Terörle ilgili olarak şunu söylüyorum; adım adım, santim santim iğneyle kuyu kazar gibi terörle ilgili mücadelemiz sürüyor. Sıfırlayana kadar devam edeceğiz. Sıfır olana kadar devam edeceğiz. Elbette daha çok işimiz var. Daha çok emek vereceğiz. Ama 'İstanbul' ile 'terör' kelimesinin bir araya gelmesini ortadan kaldıracağız Allah'ın izniyle" diye görüş belirtti.

- Afrin kahramanlarına teşekkür

Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'de terör örgülerine yönelik yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na İstanbul'dan desteğe giden özel harekat polislerine teşekkür eden Dr. Mustafa Çalışkan, "Afrin'den gelen arkadaşlar aramızda. Onları yolcu ederken ben onlara dedim 'ben çok kıskanç bir insan değilim, ama sizleri kıskanıyorum' diye. Gerçekten de kıskandım. Allah'a çok şükür gittiler, görevi başarıyla tamamladılar, kayıp vermeden, hiç sıkıntı yaşamadan döndüler. 'Durmak Yok Yola Devam'ı biz kendi teşkilatımız için söylüyorum; 'Durmak yok yola devam' arkadaşlar. Her konuda en iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, Afrin\'den Dönen Özel Harekatçılar ile İftarda Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Çalışkan, Afrin'den Dönen Özel Harekatçılar ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement