İzmir Devecinin Umudu Çeşme Oldu - Son Dakika
Güncel

İzmir Devecinin Umudu Çeşme Oldu

İzmir Devecinin Umudu Çeşme Oldu

Devecinin umudu Çeşme olduAntalya'da her yıl ücret karşılığı develeriyle turistleri gezdirerek geçimini sağlayan Denizlili Osman Kaplan'ın bu seferki durağı İzmir'in Çeşme ilçesi oldu.

04.07.2016 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devecinin umudu Çeşme oldu

Antalya'da her yıl ücret karşılığı develeriyle turistleri gezdirerek geçimini sağlayan Denizlili Osman Kaplan'ın bu seferki durağı İzmir'in Çeşme ilçesi oldu. Turizmde yaşanan durgunluk nedeniyle Antalya'nın beklentilerini karşılamadığını belirten Kaplan, Çeşme'ye büyük umutlarla geldiklerini söyledi.

Develeriyle, her yıl Antalya ve yöresine giderek turist gezdirdiğini ve özel gecelere katıldığını belirten Osman Kaplan, Türk turizmine katkıda bulunduğunu söyledi. Rusya'yla yaşanan uçak krizi ve terör saldırıları nedeniyle bu yıl Antalya'da turizmin kötü bir dönem geçirdiğini belirten Kaplan, bu yaz için arayış içine girdiğini, birçok arkadaşının tavsiyesiyle daha önce hiç gelmediği Çeşme'de beklentilerini gerçekleştirmek istediğini söyledi. Çeşme'nin denizi ve kumu ile ünlü Ilıca Plajı'nın girişine, biri yeni doğmuş 3 devesi ve eşeği ile gelen Kaplan, yerli ve yabancı turistlere hizmet vermek istediğini söyledi.

Bayram tatili boyunca burada kalacağını belirten Kaplan, "Bu bölgenin çok işlek olduğunu duydum. Gerek otele gelen yabancı turistler, gerekse plaja gelen Türk turistlere hizmet vermek için develerimle buraya geldim. Bayram tatilinde umduğumuzu bulabilirsek, yaz boyunca kalmayı sürdüreceğim. Ancak, öncelikle hedefim bayram. Müşterilerimizin bazıları develerle fotoğraf çektirmek istiyorlar. Belirli bir bedel karşılığı fotoğraf çektiriyorlar. Bazı müşterilerimiz de deveyle gezmek istiyor. Onları da plaj boyunca gezdiriyoruz. İnsanlardan beklediğimiz ilgiyi gördük. Umarım bu yaz Çeşme'de develerimizle farklı bir atmosfer oluştururuz" diye konuştu.

Antalya'da, develeriyle Türk gecelerine de gittiğini anlatan Kaplan, " Belek'te, Manavgat'ta birçok Türk gecesine develerimizle katılmıştık. Çeşme'de de böyle bir şey olursa ve davet gelirse katılız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Devecinin Umudu Çeşme Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement