Kahramanmaraş'ta protokol üyeleri makamlarını öğrencilere devretti - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta protokol üyeleri makamlarını öğrencilere devretti

Kahramanmaraş\'ta protokol üyeleri makamlarını öğrencilere devretti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile Çağlayancerit Kaymakamı Asım Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlarını çocuklara bıraktı.

22.04.2022 17:21  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile Çağlayancerit Kaymakamı Asım Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlarını çocuklara bıraktı.

Vali Coşkun, makamında kabul ettiği çocukların bayramlarını kutladı, onlara çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında valilik koltuğuna oturan Mado Kadriye Kanbur 4. Sınıf Öğrencisi Ahmet Ali Haydaroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya'yı arayarak çocukların zararlı alışkanlıklardan korunması ve hayata kazandırılması için projeler yapılması talimatını verdi.

Coşkun, burada yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini ve bu bayramın da dünyada tek çocuk bayramı olduğunu söyledi.

Çocukların iyi yetiştirilmesi ve hayata hazırlanması için gayret gösterdiklerini dile getiren Coşkun, "Geleceğimizin teminatı olan siz sevgili çocuklarımıza çok güveniyoruz. Sizlerin gelecekte ülkemizi en iyi şekilde yönetecek makamlara geleceğinizden hiç kuşkumuz yok. Dolayısıyla bizler de çocuklarımızın iyi bir şekilde yetiştirilmesi ve hayata hazırlanması için gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca kutlamalar kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör makamını Türk Telekom Ortaokul 5. sınıf öğrencisi Hazal Sakallı'ya, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu makamını Arslanbey İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Fatma Irmak Salimoğlu'na Çağlayancerit Kaymakamı Asım Özdemir ise makamını Akdere İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Büşra Kuzu'ya bıraktı.

Öte yandan Afşin'de, Hükmet Konağında Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba tarafından çelenk sunuldu.

Ertuğrul Gazi İlkokulunda düzenlenen kutlama programında öğrenciler tarafından hazırlanan dans ve müzik gösterileri yapıldı.

Programa, Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezi'nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla yabancı uyruklu çocuklara yönelik program düzenlendi.

Palyaço gösterilerinin olduğu etkinlikte yüzleri boyanan çocuklar, keyifli zaman geçirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta protokol üyeleri makamlarını öğrencilere devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement