Kahta'da Adıyaman Tanıtım Günleri İçin Hazırlık Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kahta'da Adıyaman Tanıtım Günleri İçin Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Kahta Kaymakamlığı tarafından Adıyaman tanıtım günleri için hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

27.08.2014 17:29  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Kaymakamlığı tarafından Adıyaman tanıtım günler için hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Metin Esen, yaptığı açıklamada, 25-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane'de gerçekleşecek Adıyaman tanıtım günlerinin hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Esen, Adıyaman tanıtım günlerinin ilk kez geçen yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde güzel bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

Tanıtım günlerinin bu yıl ikincisini İstanbul Feshane'ne düzenleneceğini belirten Esen, "Tüm hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Kahta Belediyesi'yle birlikte ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde tanıtacağımı bir yer kiraladık. Hazırlıklarımızı pür dikkatle sürdürüyoruz. Adıyaman bu tanıtım günleri ile hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Tanıtım günlerine ilçe olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Esen, iş adamlarının destekleriyle maddi olarak birçok engeli aştıklarını ifade etti.

Barındırdığı tarihi mirasla Adıyaman'ın tarihin beşiği olarak niteleyen Esen, şöyle konuştu:

"Adıyaman tanıtım günlerinde diğer ilçelerimizle birlik içinde tanıtımlarımızı yapacağız. Tabiki en büyük ilçenin Kahta olması ve yer altı ve yerüstü  zenginleri bakımından ilk sırada yer alan ilçemiz orada da en büyük yeri kiralayarak Adıyaman'dan sonra en büyük yükü üzerine aldı. Sorumluluk bilinciyle ilimizi en güzel şekilde tanıtacağız" - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahta'da Adıyaman Tanıtım Günleri İçin Hazırlık Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement