Son dakika haber! Kanalizasyon kazısında göçük, işçi boğazına kadar toprağa battı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber! Kanalizasyon kazısında göçük, işçi boğazına kadar toprağa battı

Son dakika haber! Kanalizasyon kazısında göçük, işçi boğazına kadar toprağa battı

Son dakika habere göre Kanalizasyon kazısında göçük, işçi boğazına kadar toprağa battıKÜTAHYA'da belediye ekiplerince kanalizasyon kazısında meydana gelen göçükte işçilerden Yunus Teker (20), boğazına kadar toprağa batarken, AFAD ve itfaiye ekiplerince yaralı olarak çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

28.12.2020 16:37  Güncelleme: 17:29

Kanalizasyon kazısında göçük, işçi boğazına kadar toprağa battı

KÜTAHYA'da belediye ekiplerince kanalizasyon kazısında meydana gelen göçükte işçilerden Yunus Teker (20), boğazına kadar toprağa batarken, AFAD ve itfaiye ekiplerince yaralı olarak çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eskişehir karayolu İnköy mevkiinde kanalizasyon yenileme çalışmaları için kazı çalışması yaptı. İş makinesiyle yapılan kazı sırasında toprak kayması sonucu kazı alanı içerisinde bulunan işçilerden Yunus Teker, boğazına kadar toprağa battı. Diğer işçilerin ihbarıyla gelen itfaiye ve AFAD ekiplerince başlatılan kurtarma çalışmasında, etrafındaki topraklar temizlenen işçi Teker, yaralı olarak kazı alanından çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yunus Teker, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber! Kanalizasyon kazısında göçük, işçi boğazına kadar toprağa battı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement