Karabulut'tan TÜKSİAD'a Öneriler - Son Dakika
Güncel

Karabulut'tan TÜKSİAD'a Öneriler

Karabulut\'tan TÜKSİAD\'a Öneriler

Gültekin Şenel ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Salih Karabulut, TÜKSİAD heyetine öneri ve tavsiyelerde bulundu.

20.02.2013 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Gültekin Şenel ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, TÜKSİAD heyetine öneri ve tavsiyelerde bulundu.

TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İsmail Kaya, Nurettin Aslantürk, İlyas Özdemir, Fatih Kartal, Can Karacan, Telat Coşkun, Saim Çoban, Osman Ölmez, Mehmet Toka, Ümit Terzi ve Yahya Kahraman Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'a nezaket ziyaretinde bulundu.

ŞENEL: YOL HARİTAMIZ HAZIR

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, 20 Ocak'ta hizmet bayrağını devraldıklarını belirterek görev ve sorumlulukların bilince olduklarını, üyelere en iyi hizmeti sunmak için yol haritası çizdiklerini, eğitim takvimi hazırladıklarını, OSB başkanları ile görüşerek sanayici ile tedarikçiyi buluşturmak için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Sosyal projeler üretmek isteriklerini ifade eden Gültekin Şenel, İstanbul'da şube, Ankara, Rize, Adapazarı ve Düzce'de temsilciliklerinin bulunduğunu, bu yıl içinde temsilciliklerini şubeye dönüştürmek istediklerini kaydetti.

KARABULUT: ÖNCELİĞİNİZ EĞİTİM OLMALI

TÜKSİAD heyeti ile tek tek tanışan, onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise, sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekerek, " STK'ların önceliği eğitim olmalı. Fakir ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verin. Sizler için belki 100 TL çok önemli değil ama, öğrencilere vereceğiniz 100 TL onların yüz derdine derman olur. "diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarının şehrin sorunların tespiti ve çözümünde de önemli olduğunu kaydeden Kaymakam Karabulut, önemli olan sorunun tespiti değil, çare bulmak olduğunu söyledi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE AKTİF ROL ALIN

TÜKSİAD gibi STK'ların lokomotif görevini yerine getirmesi gerektiğini anlatan Kaymakam Karabulut, " Sorunların çözümünde aktif rol almalısınız. Bu gücünüz var. Yetkili ve etkili kurumlarla görüşerek sorunların çözümüne katkı sunmalısınız. Amacınız bu olmalı. Gebze'nin sosyal hayatına katkı sunmak, bölgedeki kurum ve kuruluşlarda çalışıp da ilçe dışında oturan kişilerin Gebze'de oturmasını sağlayacak sitelerin yapılmasını öncülük etmelisiniz" diyerek TÜKSİAD heyetine öneri ve tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Karabulut, TÜKSİAD heyeti ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başkan ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabulut'tan TÜKSİAD'a Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement