Kars'ta çantasını polise vermeyen Çinli turist, panik yarattı - Son Dakika
3.Sayfa

Kars'ta çantasını polise vermeyen Çinli turist, panik yarattı

Kars'ın en işlek noktalarından Faikbey Caddesi'nde görülen Çinli turist, kenttekilerin panik yaşamasına neden oldu. İhbar üzerine o noktaya giden polis ve sağlık ekiplerine çantasını vermeyen Çinli turist tedirginliği artırdı. Turist, daha sonra gözetim altına alındı.

31.03.2020 09:26  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs Türkiye'nin bir numaralı gündem maddesi olunca sokaktaki yaşam da bundan direkt etkileniyor. Kars'ta görülen Çin uyruklu bir kişi de hareketlilik yaşanmasına neden oldu.

Faikbey Caddesi'nde Çin uyruklu turisti gören vatandaşlar, durumu hemen 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen özel kıyafetli Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile polis, vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

ÇANTASINI VERMEK İSTEMEDİ

Çevrede kısa süreli tedirginliğin yaşandığı olayda, Çinli turist ikna edilerek eldiven ve maske verildi. Daha sonra ambulansa doğru giden Çinli turist, bu sefer de sırt çantasını yetkililere vermek istemedi. Sağlık ekipleri cadde üzerinde esnaflık yapan vatandaşlardan bir poşet aldı. Çin uyruklu kişinin sırt çantası poşete konularak ambulansa bırakıldı. Ardından da Çinli turist ambulansa bindi.

GÖZETİM ALTINA ALINDI

Sağlık ekiplerince gözetim altına alınan Çinli, Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Koronavirüs olup olmadığı henüz bilinmeyen Çin uyruklu turist, hastanede gözetim altına alındı. Çinli turistin Erzurum'dan Kars'a geldiği öğrenildi. Turistin Yabancılar Şube Müdürlüğünce Erzurum'a gönderileceği belirtildi.

Kars'ta çantasını polise vermeyen Çinli, panik yarattı
Kars\'ta çantasını polise vermeyen Çinli turist, panik yarattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kars'ta çantasını polise vermeyen Çinli turist, panik yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • anıl: o çinlinin orada ne işi var hayret 20 1 Yanıtla
  • Vatandaş : Çinlileri ülkemizde istemiyoruz 13 2 Yanıtla
  • Köşedeki manav : Bunlar çin hükümeti tarafından özel olarak gönderilen elemanlar 14 1 Yanıtla
  • Tabi: Zamanında uygur türklerine yaptıklarınızı cekiceksıniz 6 0 Yanıtla
  • Karslı: Çin vürüsü dağıtmasın marsta vaka sayısı çoğalmış karantina olan yerler var 2 1 Yanıtla
  • Şamil: Bu adama derhal test yapılması lazım sadece testte yetmez bir süre bir yerde misafir edilmesi gerekiyor.Eşyaları çok detaylı tetkik edilmesi gerek.Komplo teorisi değil ama doğu anadolu da niye geziniyor böyle bir zamanda.Üstelik bir çin biliçaltı oluşmuşken normal değil.Tek başına ne yapıyor iyi bakılması gerekir.Yabancı bir sıvı hatta su varsa elinde tahlilinin yapılması laızm. Güvenlik gerekçesi ile ülkemizde kalan yabancılar varsa konsolosluklara başvursun yoksa tutuklanır densin.Enteresan.vs 1 0 Yanıtla
  • reno toros: bu çinli şüpheli gereken yapılsın 1 0 Yanıtla
  • ıslah: şüpheli bir durum.ne zaman gelmiş. ne yapıyor orada. 0 0 Yanıtla
  • Hami Koca: Hem çinli hemde cantasını vermek istemiyor bu adamda bi ali cengiz yoksa başka bişi demeye gerek yok bunun cok dikkatli incelemesi lazım gerekli kurumların 0 0 Yanıtla
  • Hami Koca: Hem çinli hemde cantasını vermek istemiyor bu adamda bi ali cengiz yoksa başka bişi demeye gerek yok bunun cok dikkatli incelemesi lazım gerekli kurumların 0 0 Yanıtla

Advertisement