Karsekbakan Eker, Gazetecileri Kartopu Yağmuruna Tuttu - Son Dakika
Güncel

Karsekbakan Eker, Gazetecileri Kartopu Yağmuruna Tuttu

Karsekbakan Eker, Gazetecileri Kartopu Yağmuruna Tuttu

Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu tarafından ortaklaşa yürütülen Ardahan-Kars-Artvin Kalkınma Projesi'nin tanıtım programı için Kars'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehi Eker, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği tesisinin açılışını...

15.01.2012 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu tarafından ortaklaşa yürütülen Ardahan-Kars- Artvin Kalkınma Projesi'nin tanıtım programı için Kars'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehi Eker, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği tesisinin açılışını yaptı. Tesisteki hayvanları yakından inceleyen Bakan Eker, çıkışta kendisini takip eden basın mensuplarını kartopu yağmuruna tuttu.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, bakanlık ile Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından ortaklaşa yürütülen Ardahan-Kars-Artvin Kalkınma Projesi'nin tanıtım programına katılmak için dün (14 Ocak) geldiği Kars'ta Doğu Anadolu Projesi (DAP) 100 simental hayvandan oluşan üretim tesisinin açılış törenine katıldı. Kars Valisi Ahmet Kara, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, AKP Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş (AKP), Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un (AKP) da katıldığı törende Bakan Mehti Eker, tesis kapısındaki kurdelayı keserek açılışı yaptı. 1 milyon 200 bin liraya malolan tesiste büyükbaş hayvanları ve buzağıları inceyen Eker, kendisine ikram edilen sütten içti ve ahırın hijyenliğine dikkat çekti. Mehti Eker, Hijyen bir tesis, hastalık olmaz. Bakanlığımızın DAP projesi dahilinde yapılan bir işletme. Çok güzel ve modern, sütü de çok güzel. Hepinize tavsiye ediyorum dedi. Açılışı yaptıktan sonra tesis önünde toplu fotoğraf çektiren Eker, yerdeki karları eline alarak basın mensuplarını kartopuna tuttu. Merkez Kaleiçi Mahallesi'nde ki Ebul Hasan Harakani türbesini de ziyaret eden Bakan Eker, cep telefonuyla Kars Kalesini görüntüledi. Bakan Eker, saat 12.00'de Ankara'ya gitmek üzere ilden ayrıldı.

Öte yandan dün akşam Halk Eğitim merkezinde IFAD Projesinin tanıtım programına katılan Mehti Eker, çıkışta ağlayarak kendisinden iş isteyen Sevgi Keleş'i (33) teselli etti ve sorununun giderileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karsekbakan Eker, Gazetecileri Kartopu Yağmuruna Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement