Kaş 17. Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kaş 17. Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazırlanıyor

Kaş 17. Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali\'ne Hazırlanıyor

Antalya’nın Kaş İlçesi bu yıl 17.si düzenlenecek olan Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali’ne hazırlanıyor.

02.06.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kaş İlçesi bu yıl 17.si düzenlenecek olan Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali'ne hazırlanıyor.

Kaş Belediyesi ve Kaş'ın kardeş şehri olan Yunanistan'ın Meis Adası Belediyesi tarafından 13 Haziran başlayacak olan 17. Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali 3 gün sürecek. 13 Haziran Cuma günü düzenlenecek olan basın toplantısı ile başlayacak olan festival, aynı gün içerisinde bando eşliğinde festival yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Kaş Cumhuriyet meydanı'nda düzenlenecek olan açılışta, protokol konuşmalarının ardından Türk ve Yunan Folklör ekipleri gösteriler sunacak. Ardından resim, heykel, ebru, gravür, cam ve seramik eserlerden oluşan dört farklı mekanda sergi açılacak ve Likya dia gösterisi yapılacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi Kaş Yat Limanı'nda Anadolu ezgileri konseri verilecek. Shazem Modern Dans Grubu, bir gösteride bulunacaktır.

14 Haziran Cumartesi günü hayatını kaybeden Kaş sualtı duayenlerinden Gökhan Töre anısına bir dalış gerçekleştirecek, çocuklar için eğlence programları ve sokak müziği konserleri verilecek. Akşam ise Türk Sanat müziği sanatçısı Burhan Tüzer, TRT Türk Halk Müziği sanatçıları Tuğba Ger ve Kubilay Dökmetaş, Kaş Anfi Tiyatroda Bir konser verecekler.

15 Haziran Pazar günü Yunanistan'ın Meis Adası'ndan başlayacak olan ve bu yıl 10. düzenlenecek Meis Kaş yüzme yarışması yapılacak. Akşamüstü çocuklar için eğlence programı ve sokak konserleri gerçekleştirilecek. Aynı gün içerinde Kaş Yat limanında Türk Halk müziği Sanatçısı Nazlı Öksüz Tubay ve Pop Müzik sanatçısı Mustafa Ceceli konser verecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaş 17. Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement