20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması - Son Dakika
3.Sayfa

20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması

Antalya'da kredi kartından para çektiği gerekçesiyle babasıyla tartışan 20 yaşındaki Nail Aksoy, annesine ait otomobili alarak evden ayrıldı. Bir süre sonra ablasını arayan Aksoy, "Ben ip aldım, Sorgun çamlığına gidip kendimi asacağım" dedi. Babasının kayıp başvurusunda bulunduğu gencin cansız bedeni, sabah tekne turundaki bir vatandaş tarafından ırmak kenarındaki bir ağaçta asılı halde bulundu.

21.02.2023 14:32  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna gelen Cemil Aksoy, 20 yaşındaki oğlu Nail Aksoy'un kayıp olduğunu, hayatından endişe duyduğunu belirterek kayıp başvurusunda bulundu.

BABASININ KARTINDAN PARA ÇEKTİĞİ İÇİN TARTIŞMIŞLAR

Nail Aksoy'un babasının kredi kartından para çektiği gerekçesiyle babasıyla aralarında tartışma yaşandığı, annesine ait otomobil ile evden ayrıldıktan bir süre sonra ablasını telefonla arayarak 'Ben ip aldım, Sorgun çamlığına gidip kendimi asacağım' dediği bildirildi.

20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması

CANSIZ BEDENİ TEKNE TURUNDAKİ BİR VATANDAŞ GÖRDÜ

Jandarma ekipleri gece boyunca Sorgun Çamlığı ve çevresinde yaptığı aramalardan sonuç alınamazken, sabah tekne turundaki bir vatandaşın, tekneden ırmak kenarındaki bir ağaçta asılı bir cisim gördüğü ihbarı polisi harekete geçirdi.

20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması

KENDİNİ IRMAK KENARINDAKİ AĞACA ASTI

Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede arama çalışması yaparken, bilgi verilen jandarma ekipleri de kendi bölgesinde aramalarını sürdürdü. Irmak kenarındaki bir ağaçta asılı vaziyette bir erkek cesedi bulundu.

20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması

CANSIZ BEDENİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Sarılar'da kayıp başvurusunda bulunulan Nail Aksoy'a ait olabileceğini belirttiler. Yapılan incelemelerde cesedin Nail Aksoy'a ait olduğu belirlendi. Nail Aksoy'un cansız bedeni Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay yerine 300 metre mesafedeki otomobili ailesine teslim edildi.

20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 20 yaşındaki genç, ablasına son bir telefon açıp kendini astı! Sebebi babasıyla son tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Emir Emir: 30 yıl kamu görevi yaptım,bu tür durumlarda genellikle doyumsuz olarak büyütülen gençler sınırsızca isteklerde bulunuyorlar,çevre özentisi veya sosyal çevrelerinden farklı davranma istekleri olanlar var,sınırsızca harcama,sınırsızca lüks giyim aileleri ile sorun yaşamalarına sebep oluyor. 111 14 Yanıtla
  • sait acar: Baba oğul arasındakileri bilemeyiz.Allah rahmet eylesin.çocuklara ilgisiz kalmayalım. 109 2 Yanıtla
  • Sevimm Doğann: Kim olsa önce hesap sorar para için önemli olan şiddeti acaba babası haddinden fazla mı abarttı ya da çocuğun zaten sorunları mi vardı birazda okuduğu gördüğü haberlerden etkileniyor maalesef gençler biz intiharın dinen yasak olduğu bilgisiyle büyüdük şimdi kolayı seçmek gibi oldu kendi canına kıymak Allah affetsin 85 7 Yanıtla
  • Biyo Art: O babanın çocuğa neler dediğini tahmin edebiliyorum şimdi kartını alıp tepe tepe kullansın 32 49 Yanıtla
  • Aydın Özkan: Bir kaç kuruş yüzünden evladından oldun paranın yeri dolarda evladın yeri dolmaz değer miydi allah rahmet eylesin 31 24 Yanıtla

Advertisement