Kaymakam'dan Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam'dan Sürpriz Ziyaret

Eskişehir'in Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, eski görev yeri olan Ergani ilçesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

12.05.2016 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da seminer için bulunan Kaymakam Erdinç Yılmaz'ın Ergani ilçesine ziyareti vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri tarafından ilgi gördü. 3 yıl boyunca görev yaptığı süre zarfında halkın sevgisini kazanan Kaymakam Yılmaz, öğretmenevindeki ziyarette vatandaşlar adeta akın ederek sevgi gösterisinde bulundular.

Ergani öğretmenevinde vatandaşlarla bir araya gelen Ergani eski Kaymakamı Erdinç Yılmaz'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kalabalık kitlenin kendisini ziyarete geldiğini gören Kaymakam Yılmaz, duygulu anlar yaşadı. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kaymakam Erdinç Yılmaz, Ergani'yi hiçbir zaman unutmadığını belirterek, her gittiği yerde Ergani insanının kadirşinaslığından bahsettiğinin altını çizdi. Ergani için derin bir muhabbet beslediğini ifade eden Kaymakam Yılmaz; "Şu an farklı duygular yaşıyorum. Eski görev yaptığım bir ilçeye gelmekten çok mutlu oldum. Eş ve dostlarımı ziyaret ederek hasret giderdim. Burada yaşadığım anları ve dostları unutmak mümkün değil" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam'dan Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement