Kaymakam Yazar'dan Muhtarlara Uyarı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yazar'dan Muhtarlara Uyarı

Kaymakam Yazar\'dan Muhtarlara Uyarı

Balıkesir’in Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Ramazan ayı dolayısı ile Muhtarlara seslenerek, "Sofrasına bir tas yemek götüremeyecek vatandaşımız varsa ve biz buna müdahil olamıyorsak bu bizim vebalimiz ve günahımızdır” dedi.

07.06.2017 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Ramazan ayı dolayısı ile Muhtarlara seslenerek, "Sofrasına bir tas yemek götüremeyecek vatandaşımız varsa ve biz buna müdahil olamıyorsak bu bizim vebalimiz ve günahımızdır" dedi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Muhtarlar ile iftar programında bir araya geldi. Ramazan ayında en büyük görevin Muhtarlara ve kendisine düştüğünü söyleyen Kaymakam Yazar, "Sofrasına bir tas yemek götüremeyecek vatandaşımız varsa ve bizde buna müdahil olmuyorsak bu hepimizin suçudur, vebalidir ve günahıdır. Bunun dışında bizim bilemediğimiz ihtiyacı olan vatandaşlarımızı bize bildirin ve ziyaret ederek gerekli ihtiyaçlarını karşılayalım. Bunu özellikle sizlerden istirham ediyorum. Bu vesileyle tekrar sizlere ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yazar'dan Muhtarlara Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement