Kayseri'de Büyük Sürpriz: Kayserispor 1-0 Beşiktaş - Son Dakika
Spor

Kayseri'de Büyük Sürpriz: Kayserispor 1-0 Beşiktaş

Kayseri\'de Büyük Sürpriz: Kayserispor 1-0 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Kayserispor, güçlü rakibini 1-0'lık skorla geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

11.02.2015 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kupası son 16 Turu karşılaşmasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 8. dakikada sağ kanattan Serkan Kurtuluş’un ortasında üst direğe çarpan top dışarı gitti.

14. dakikada ceza sahasına ara pasıyla giren Ömer Bayram, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kaleciye çarparak kornere çıktı. 30. dakikada gelişen Beşikta atağında sol kanattan Roman Motta’nın sert şutunda kaleci topu yumruklayarak çıkardı.

38. dakikada ara pasla ceza sahasına giren Ömer Bayram vuruşunu yapacağı sırada Uğur Boral müdahale etti. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Anıl Taşdemir gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve devre 1-0 Kayserispor'un üstünlüğünde sona erdi.

Maçın ikinci yarısında rakip kaleye daha kalabalık giden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic Demba Ba ve Olcay Şahan gibi kozlarını da sahaya sürdü ancak siyah beyazlı takım katı Kayserispor savunmasını aşmakta zorlandı.

Maçın son bölümünde Kayserispor farkı arttırma, Beşiktaş'sa beraberlik golü için bulduğu fırsatları değerlendiremeyince 90 dakika 1-0'lık Kayserispor üstünlüğüyle sona erdi ve PTT 1. Lig ekibi, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor'un ardından adını çeyrek finale yazdıran dördüncü takım oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kayseri'de Büyük Sürpriz: Kayserispor 1-0 Beşiktaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement