Kayseri'de Şehit Derneğinden 'Kısasa Kısas' Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Şehit Derneğinden 'Kısasa Kısas' Açıklaması

Kayseri\'de Şehit Derneğinden \'Kısasa Kısas\' Açıklaması

Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yüzleri maskeli üç kişinin 3 askeri şehit etmesini tepki göstererek, "Hükümet yetkilerine sesleniyoruz dik durun, bu üç beş çapulcuya meydan vermeyin.

27.10.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yüzleri maskeli üç kişinin 3 askeri şehit etmesini tepki göstererek, "Hükümet yetkilerine sesleniyoruz dik durun, bu üç beş çapulcuya meydan vermeyin. Devletimizi aciz duruma düşürmeyin. Kısasa kısas olsun" dedi.

Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında Hakkari'deki terör saldırısına tepki gösterdi. Terör örgütü mensuplarının barış sürecinden cesaret aldıklarını öne süren Yavuz, "İstediklerimiz olmazsa süreç devam etmez diyerek, Türk Milletini sokaklara dökmek için ellerinden gelen bütün provokasyonları yapıyorlar ve bunun adı hak arama, demokrasi oluyor. Hükümet yetkilerine sesleniyoruz, dik durun, bu üç beş çapulcuya meydan vermeyin. Devletimizi aciz duruma düşürmeyin. Barış yapıyoruz diye ülkemizin huzurunun kaçırılmasına müsaade etmeyin. Askerimize polisimize kim kurşun sıkıyorsa bunların cezalarını verelim. ABD de polise taş atan vuruluyorsa, biz de vuralım. Kısasa kısas olsun" diye konuştu.

ÖDÜL BEKLERKEN CEZALANDIRILDI

Şehit aileleri ve gaziler olarak terörün bitirilmesini istediklerini ifade eden Yavuz, devletin Doğu ve Güneydoğu'da gücünü yeterince göstermediğini iddia etti. Bu nedenle terör yandaşlarının halkı yıldırdığını belirten Yavuz, "Polise tokat atılıyor hiçbir cezası yok. Bayrağımızı indiren teröriste müdahale eden askerlerimizi soruşturma açıldı. Bunun yanında sözde ilk kurşunu atan teröristin heykelini yıkıp, üzerine ayağını koyan bir askerimiz hakkında soruşturma açıldı, görevden uzaklaştırıldı. Biz bu askerlerimizin ödüllendirilmesini beklerken, barış sürecine zarar gelir denilerek cezalandırıldılar" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Şehit Derneğinden 'Kısasa Kısas' Açıklaması - Son Dakika


Advertisement