Kayseri Kınalı Kuzular Davullarla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kınalı Kuzular Davullarla Uğurlandı

Kınalı kuzular davullarla uğurlandıKayseri'de vatani görevini yapmak üzere evinden, sevdiklerinden ayrılan kınalı kuzular, Erkilet Hava limanından davullarla uğurlandı.

06.05.2017 13:40

Kınalı kuzular davullarla uğurlandı

Kayseri'de vatani görevini yapmak üzere evinden, sevdiklerinden ayrılan kınalı kuzular, Erkilet Hava limanından davullarla uğurlandı.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu Kayseri'de de 1997/2 tertip olarak askere gidecek gençler şehirlerarası otobüs terminallerinden ve hava limanlarından uğurlanmaya başladı. Kayseri'de de İzmir Seferihisar Jandarma Muhabere Er Eğitim Tabur Komutanlığındaki acemi birliğine gidecek Kasım Soylu ve Muhammed Kardağ, Erkilet Havaalanından davullarla askerlik görevlerine başlayacağı birliklerine uğurlandı. Vatani göreve başlamak için sabırsızlık içerisinde olduğunu belirten Kasım Soylu ' Ne mutlu ki vatan görevini ödeme sırası bana geldi. Vazifemi en iyi şekilde yapacağım. Milletimi, bayrağımı ve bu aziz topraklarımı canım pahasına koruyacağım' dedi. Otoparkta davul ve zurna eşliğinde oynayan askerler ve yakınları 'Asker gidecek, geri gelecek', 'Her Türk Asker Doğar' sloganı attı. Asker uğurlamasında çocuklarından ayrılan aileler gözyaşları içinde askerini uğurladı.

Kayseri Kınalı Kuzular Davullarla Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kınalı Kuzular Davullarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement