Keçiören Belediyesi Hatay Payas'a 50 çadır daha gönderdi - Son Dakika
Güncel

Keçiören Belediyesi Hatay Payas'a 50 çadır daha gönderdi

Keçiören Belediyesi Hatay Payas\'a 50 çadır daha gönderdi

Deprem bölgesindeki yardımlarına devam eden Keçiören Belediyesi, Hatay'ın Payas ilçesine 50 adet barınma çadırı daha gönderdi.

02.03.2023 10:57  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deprem bölgesindeki yardımlarına devam eden Keçiören Belediyesi, Hatay'ın Payas ilçesine 50 adet barınma çadırı daha gönderdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediyesi tarafından Hatay'ın Payas ilçesine 50 adet barınma çadırı gönderildi. Üç katlı yapı malzemesiyle imal edilen ve ısı yalıtım özelliğine sahip çadırlar bir ailenin rahatlıkla kalabileceği büyüklükte bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, deprem bölgelerindeki barınma sorununun ortadan kaldırılması için Keçiören Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu belirtti. Altınok, "Depremin ardından ülkemizdeki tüm çadır stokları bölgeye gönderildi. Bir yandan da çadır üretimi ve çadır ithalatı yöntemiyle ihtiyaçlar ivedilikle karşılandı. Biz de çadır temin etme konusunda seferber olduk. İlk etapta belediyemizden 20 çadır ve bu çadırlar için ısıtma sistemlerini gönderdik. Şimdi de temin ettiğimiz 50 barınma çadırımızı Hatay Payas'a ulaştırdık. Geçici barınma talebinin karşılanması için tüm imkanlarımızı sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keçiören Belediyesi Hatay Payas'a 50 çadır daha gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement