Servis minibüsünün çarpıp sürüklediği kadın yara almadan kurtuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Servis minibüsünün çarpıp sürüklediği kadın yara almadan kurtuldu

05.02.2026 14:49

Edirne'nin Keşan ilçesinde öğrenci servis minibüsünün çarpıp yaklaşık 2 metre sürüklediği kadın, kazayı yara almadan atlattı. Yaşananlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir öğrenci servis minibüsünün çarptığı kadın, yaklaşık 2 metre sürüklendi ancak yaralanmadan olay yerinden ayrıldı.

MİNİBÜS, YAYA KADINA ÇARPTI

Olay, öğle saatlerinde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İlyas Bey Caddesi'nde meydana geldi. Rasim Ergene Caddesi'nden İlyas Bey Caddesi'ne dönüş yapan öğrenci servis minibüsü, yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarptı.

Servis minibüsünün çarpıp sürüklediği kadın yara almadan kurtuldu

2 METRE SÜRÜKLENDİ

Minibüsün tamponunun altında yaklaşık 2 metre sürüklenen kadın, kazayı yara almadan atlattı. Sürücü ve çevredekilerin yardımıyla minibüsün altından çıkarılan kadın, bir süre panik yaşadı. Kadın bir süre sonra hastaneye gitmeyeceğini ve minibüs sürücüsü hakkında polise şikayetçi olmayacağını söyleyip, olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar ise çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Servis minibüsünün çarpıp sürüklediği kadın yara almadan kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement