Kick Boksçu Başarılı Sporcular - Son Dakika
Yerel

Kick Boksçu Başarılı Sporcular

Kick Boksçu Başarılı Sporcular

Isparta’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında başarılı olan sporcular, Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

07.08.2015 12:21

Isparta'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında başarılı olan sporcular, Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporcular; Yusuf Açık, Ali İhsan Çizmelioğlu, Semih Yıldız, Nurhan Turan, İsmet Işın, Emirhan Çizmelioğlu ile antrenörleri Mehmet Çizmelioğlu ve Nuri Bayrak'ı tebrik eden Vali Tuna, geleceğimizin teminatı olan çocukların ve gençlerin sporcu ruhu ile yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Toplumumuzda çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumanın en iyi yolunun spor olduğunu kaydeden Vali Tuna, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Sizler katıldığınız şampiyonada Eskişehir'i en iyi şekilde temsil ettiniz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Eskişehir, sporcular için imkanları çok olan bir şehir. Eskişehir; hem spor alanında, hem de eğitim alanında çocuklara ve gençlerimize büyük imkanlar sunuyor. Spor yapmanız eğitim hayatınızı kesinlikle etkilemesin. Gençlerimizin spor disiplini ve ahlaki ile yetiştirilmeleri bizim için çok önemlidir. Çünkü bu yetiştirme tarzı onların hayatı boyunca devam edecek, ileriki hayatlarında onlara daha çok şeyler kazandıracaktır. Spor, zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişime ciddi katkılar sunan bir aktivitedir" dedi.

Eskişehir'in ve Türkiye'nin adını dünyada duyurmanın, sporcular adına gurur verici bir hadise olduğunu dile getiren Vali Tuna, " Ne kadar çok başarılı bir insan olsanız da büyüklerinize her zaman saygılı olun, küçüklerinizi sevin, insanlara karşı yardımsever ve sevecen olun. Bize ait olan kültürel değerlerimize sahip çıkın. Vatana, millete faydalı insan olun" ifadelerini kullandı.

Gençlerin fiziksel ve sosyal kültürel yönden gelişmelerine büyük katkı veren faaliyetlerle mutlaka ilgilenmelerini isteyen Vali Tuna, konuşmasını, "Hem beden, hem ruh sağlığı için spor, çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatına bir disiplin kazandırıyor. Sizlere gelecek hayatlarınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum" diyerek bitirdi.

22-30 Temmuz 2015 tarihlerinde Isparta da yapılan büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasına Eskişehir'den toplam 41 sporcu ile katıldıklarını bildiren Antrenör Mehmet Çizmelioğlu, haftada 5 gün idman yaparak ekim ayında Sırbistan ve İrlanda'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına hazırlandıklarını söyledi.

Amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyleyen Çizmelioğlu, Vali Tuna'ya ziyareti kabulden dolayı teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kick Boksçu Başarılı Sporcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement