Kılıçdaroğlu: Manisa Arınç'ı Attı, Recep'i De Atacak - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu: Manisa Arınç'ı Attı, Recep'i De Atacak

Kılıçdaroğlu: Manisa Arınç\'ı Attı, Recep\'i De Atacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen ve Muğla milletvekili adaylarının tam kadro hazır bulunduğu mitinge, 2, 5 saat gecikmeli geldi

09.06.2011 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta mitinginin ardından Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen ve Muğla milletvekili adaylarının tam kadro hazır bulunduğu mitinge, yaklaşık 2, 5 saat gecikmeli geldi.

Kılıçdaroğlu, alana gelişi sırasında Fethiye Belediye Başkanı MHP'li Behçet Saatcı tarafından çiçeklerle karşılandı. Kılıçdaroğlu için belediye bandosu da hazır bulundu. Konuşmasına, Fethiye'yi il yapma sözüyle başlayan Kılıçdaroğlu, "Fethiyeliler, ilçelerinin il olmasını istiyor. Yıllardır bunun için mücadele ediyor.

Benim bütün Fethiyelilere bir sözüm var. Halkın iktidarında, ilk 6 ay içerisinde Fethiye'yi il yapmazsam başbakanlık ve genel başkanlığı bırakacağım. İlk 4 ay içerisinde mazotun fiyatını 1, 5 TL yapmazsam hem siyaseti hem de başbakanlığı bırakacağım. Ahdım var ilk 4 ay içerisinde çiftçinin elektrik borçlarını silmezsem başbakanlığı bırakacağım" diye konuştu.

BAŞBAKANA DOĞALGAZLA YÜKLENDİ

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenen Kılıçdaroğlu, "Recep Bey bugün Bingöl'e gitmiş. Bingöllülere 'doğal gazınız hayırlı olsun' demiş. Bu başbakan bilmiyor mu ki Bingöl'de dogal gaz yok. Bir başbakan, ülkesinin bir ilinde doğal gaz olup olmadığını nasıl bilmez" dedi.

Fethiye'de 2B sorunu olduğunu, orman köylüsünün durumunun kötü olduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, "Bizim 2B barış projelerimiz vardır. Orman köylüsüne arazisini hiçbir ücret almadan vereceğiz. Tek bir şartımız var. Kimseye satmayacaksa verilecek" dedi.

Mitingde CHP Gençlik kolları üyeleri, Kılıçdaroğlu'na kimsenin yaklaşmasına izin vermek istemedikleri için zaman zaman tartışmalar yaşadı.

Yaklaşık 45 dakika konuşma yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra Ölüdeniz'e geçti. Kılıçdaroğlu Bakırköy Belediyesi'nin her hafta tatil için getirdiği engelli grubuna ziyarette bulundu. - Muğla/ Fethiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu: Manisa Arınç'ı Attı, Recep'i De Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement