Kılıçdaroğlu'nun Kabulü - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Kabulü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazar, sanatçı, akademisyen, politikacı ve aktivistlerden oluşan bağımsız aydın grubu ile görüştü.

06.01.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazar, sanatçı, akademisyen, politikacı ve aktivistlerden oluşan bağımsız aydın grubu ile görüştü.

Parti genel merkezinde gerçekleşen görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Görüşme sonrası gazetecilere açıklama yapan akademisyen Baskın Oran, "Biz kanın durdurulması konusunda etkili olabilecek olan herkesle konuşuyoruz" dedi.

Zaman zaman kendilerine "Bu girişimlerinizin yararlı olacağından umutlu musunuz" dendiğini belirten Oran, "Akıl ve vicdan bir araya geldikten sonra, insan hayatı konusunda umutlu olduğun konularda mı sadece girişim yapılır? Girişimini yaparsın, hani meşhur fıkrada olduğu gibi 'ben insanlığımı yapayım da o isterse anlamasın' dersin. Biz teker teker bütün yetkili olabileceğini düşündüğümüz herkesle konuşuyoruz" ifadesini kullandı.

Heyet, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Geçen hafta Diyarbakır'da da çeşitli görüşmeler yapan heyet, terör olaylarına ilişkin çözüm önerilerini aktarırken, "müzakere sürecinin" başlaması çağrısını yapmıştı.

Heyette yer alan isimler şöyle: Oya Baydar, Baskın Oran, Ayşe Erzan, Nesrin Nas, Raci Bilici, Selim Ölçer, Nurcan Baysal, Gülseren Onanç, Ahmet Faruk Ünsal, Tarık Çelenk, Ali Bayramoğlu, Kezban Hatemi ve Mebuse Tekay.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement