Kırklareli'nde Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Lüleburgaz ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik için dua etti.

02.02.2018 18:01

Lüleburgaz ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik için dua etti.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Kongre Meydanı'nda düzenlenen programa, Kaymakam Mustafa Kaya, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve 65. Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Yavuz Bali ile kurum müdürleri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda vatandaşlara Türk Bayrağı, protokol üyelerine ise zeytin dalı dağıtıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı Eyüp Sabri Erdem Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlatmış olduğu harekata tam destek verdiklerini söyledi.

Harekatın terörle mücadele kapsamında meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatıldığını hatırlatan Erdem, bu harekatın uluslararası arenada meşru ve hukuka uygun bir harekat olduğunu belirtti.

Artık eski Türkiye'nin olmadığını aktaran Erdem, "Afrin'de işimizin olmadığını düşünenler, Batı'nın tepkisinden korkanlar şunu bilmelidirler ki, eski Türkiye artık yok. Kendi geleceğini kendisi tayin eden, karar alırken batının onayını değil, milletinin onayını alan büyük ve güçlü Türkiye var. Sınırlarını tehdit eden kim olursa olsun dünyayı onlara dar edecek güçlü bir Türkiye var." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement