Kişisel Eğitimde Yeniyeti Farkı - Son Dakika
Güncel

Kişisel Eğitimde Yeniyeti Farkı

Kendilerini geliştirmek isteyen kişilere internet üzerinden satışına olanak sağlayan yeni nesil sosyal eğitim platformu yeniyeti.com açıldı.

12.11.2012 14:10

Bilgi ve deneyimlerini paylaşmak isteyen insanların internet üzerinden ders oluşturmalarına ve bu derslerin kendilerini geliştirmek isteyen kişilere internet üzerinden satışına olanak sağlayan yeni nesil sosyal eğitim platformu yeniyeti.com açıldı.

Kurs ve seminer kültürüne yeni bir boyut kazandırmak için yola çıkan YeniYeti, öğrenilmek istenen ilginç konuların, konunun deneyimli uzmanlarından öğrenilmesini sağlıyor. Dersler konseptlerine göre kafe, bar, atölye ya da sokaklarda işleniyor. Ders katılımcıları yeni şeyler öğrenirken ya da bir hobi edinirken yeni insanlarla tanışma imkanına da sahip oluyor.

Eğitimin nişleşmesi ve demokratikleşmesi amacı ile Amerika'da 2011 yılında kurulan Skillshare.com 'un başlattığı akım bugün Şili, Singapur, Çin, Fransa, İsviçre ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde yayılmaya devam ediyor. YeniYeti ise kişisel deneyimlerin ve becerilerin paylaşılmasına dayanan sistemi ile Türkiye'de öncelikli olarak İstanbul'da hizmet vermeye başladı. Projenin kurucuları Deniz Utku Aktürk, Burak Özdemir, Çağrı Yurtseven ve Fevzi Güngör'ün geçtiğimiz Nisan ayından bu yana üzerinde çalıştığı YeniYeti Ekim başı itibari ile kullanıcılarıyla tanıştı.

3 saati geçmeyen dersler ve 'istediğini öğren bildiğini öğret' mottosu ile yola çıkan yeniyeti.com kullanıcıların güncel hayatta işe yarayacak ya da pratik yapmaya imkan sağlayacak birçok konuda ders içeriklerine sahip. Uzman eğitmenlerden alınan dersler aynı ilgi alanına sahip diğer insanlar ile de paylaşımda bulunmalarına olanak sağlıyor.

Kalıplaşmış ve sıkıcı eğitim anlayışını değiştirmek için yola çıkan YeniYeti.com üzerinden kendi dersinizi açarak bildiklerinizi paylaşarak ya da ilginizi çeken derslere katılım sağlayarak bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. İlgilendiğiniz derslere ön kayıt yaptırarak ya da satın alarak ulaşabilirsiniz. Kısa zamanda keyifli bir ortamda konuya ilgi duyan diğer insanlar ile bir arada olabilirsiniz.

Yabancı dil pratiğinden, otomobil park etmeye, nefes çalışmalarından, sihir yapımına kadar birçok ilginç ve pratik ders yeniyeti.com bünyesinde yeni şeyler öğrenmeye meraklı alıcılarını bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kişisel Eğitimde Yeniyeti Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement