Kızdıran Mola - Son Dakika
Spor

Kızdıran Mola

Kızdıran Mola

Derbide Bitime 18 Saniye Kala Alınan Mola F.bahçelileri İsyan Ettirirken, G.saray Koçu Murat Özyer, "Tamamıyla Teknik Bir Anlam İçinde Bu Molaları Aldım" Dedi.

10.12.2007 15:09

Derbide bitime 18 saniye kala alınan mola F.Bahçelileri isyan ettirirken, G.Saray Koçu Murat Özyer, "Tamamıyla teknik bir anlam içinde bu molaları aldım" dedi.

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker maçından fotoğraflar

GALATASARAY Cafe Crown, haftanın maçında Fenerbahçe Ülker’i yendi, koç Murat Özyer’in bitime 18 saniye kala aldığı mola ortalığı karıştırdı. Basketbol camiasında farklı öndeyken bitime saniyeler kala alınan mola hoş karşılanmazken, sarı lacivertliler de Özyer’e büyük tepki gösteriyor. Basketbol takımının idarecileri ortalığı germemek adına konuşmamayı tercih ederken, Fenerbahçe camiasının sesi olan antu.com’da ise taraftarların isyanı dikkat çekti. Hoş karşılanmayan bu molanın sahibi koç Murat Özyer yaptığı olayda kesinlikle art niyet aranmaması gerektiğini söyledi.

Her sayının önemi var

Sarı kırmızılı takımın genç çalıştırıcısı, tepkiler sonrası şunları söyledi: "Ben tamamıyla teknik bir anlam içinde bu molaları aldım. Anlayanlar kendi düşüncelerini dillerine dökmüştür diye düşünüyorum.

Maçtan sonra beni 10-15 Fenerbahçeli tebrik etti. Duruşumuzdan dolayı. Ben basketbol piyasasından yeni ekmek yiyen birisi değilim. 25 yıldır bu işin içindeyim. Benim art niyetli olduğumu düşünenleri anlayamıyorum. Fenerbahçe Ülker şampiyonluk için kurulmuş bir kadro. Biz de ilk 3 içinde yer almaya çalışıyoruz. O yüzden de her sayının bizim için önemi var. Eğer yayıncı kuruluşta yayınlanan görüntüye dikkat edilirse benim topu nasıl atacağımızı gösterdiğim görülmüştür. Amacımız belli. Zevk için mola almadım, taktik için aldım.

Ne yaptığımı biliyorum

Biz sayı yapıp ikinci maç için sayı farkını korumak ve açmak için, olabilecek bir üçlü averajla da sayı avantajını lehimize çevirmek için bunları düşünerek molaları aldım.

Ülker’deyken şampiyon olduğumuzda tebrik için ilk önce ben hem Aydın ağabeyin yanına gittim, hem de soyunma odasına. Saygısızlık olmasın diye. 100 senelik rakibe saygısızlık yapmam asla düşünülemez. Ben ne yaptığımı biliyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kızdıran Mola - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement