'Klasik Urfa Türküleri' Gala Gecesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

'Klasik Urfa Türküleri' Gala Gecesi Yapıldı

\'Klasik Urfa Türküleri\' Gala Gecesi Yapıldı

Şanlıurfalı sanatçı Halil Altıngöz'ün "Klasik Urfa Türküleri" adlı albümünün galası yapıldı. Geceye çok sayıda davetli katıldı.

13.12.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 eserin seslendirildiği geceye Eşi Gül Fakıbaba ile katılan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 10 yıldan bu yana sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini söyledi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Fevzi Yücetepe ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede birbirindin değerli 15 eseri seslendiren Sanatçı Altıngöz, albümün çıkarılmasında emeği geçen sanatçı arkadaşlarına ve Urfa musikisine katkısından dolayı Başkan Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiğini kaydetti.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise 10 yıldan bu yana yapılan hizmetlere dikkat çekti ve şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden beri ekip olarak arkadaşlarımız olarak hiç boş durmadık rüzgar gibi geçti ve sanata kültüre hakikaten değer vermeye çalıştık ama yeterli oldu mu hayır bana göre olmadı. Niye olmadı çünkü geldiğimizde dar bir bütçemiz vardı. Hatırlarsanız belediye çalışanları maaşlarını alamıyordu ve şu çevreme bakıyorum Turgut Özal parkı var mıydı yoktu. Orda bir taziye evi var şimdi, orda bir semt pazarı var. Zaten bu hastanenin yolları yoktu. Hatta il özel idaresinin önünde bir yol vardı o yol kapalıydı. Bakın şimdi nerelerden nerelere geliyoruz. Bu salon yoktu bu salonun yanındaki yol yoktu. Yolu otogara bağlayan yol yoktu otogar yoktu, cevre yolu yoktu ben sadece bu bölgeyi sayıyorum şimdi askeriye içerisinden geçen cevre yolu yoktu. Diyarbakır yolu yoktu yani hakikaten arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Yürekten kutluyorum Urfalı hemşerilerime teşekkür ediyorum."

Gecenin sonunda Başkan Fakıbaba, Sanatçı Halil Altıngöz'e bir plaket takdim ederken saz sanatçılarına ise birer karanfil takdim etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Klasik Urfa Türküleri' Gala Gecesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement