Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

İllüzyon gösterileriyle genç yaşta adından söz ettiren Aref Ghafouri, kobrasının sokması sonucu yaşam mücadele vermesi haberleriyle gündeme geldi. Hayatı merak konusu olan genç sihirbaz Aref kimdir?

16.07.2018 12:13  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'nın ünlü yarışma programı "Yetenek Sizsiniz" de yaptığı illüzyon gösterileriyle dikkatleri üzerine çeken Aref, gösterilerinde kullandığı kobrasının sokmasıyla yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Akıllara tehlikeli hayvanlarla yakından ilgilenen genç sihirbaz Aref'in hayatı ise merak edilenler arasında. Peki hayatımıza yaptığı illüzyonlar giren genç sihirbaz Aref kimdir?

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

AREF KİMDİR?

, 18 Aralık 1989 tarihinde İran'nın Urmiye şehrinde doğmuştur. Azerbaycan Türk'üdür. Çocukluktan itibaren hep farklı olmayı ve farklı şeyler yapmayı seven birisiydi. Hayatı olduğu gibi değil, hayal gücünde istediği şekilde yaşayan Aref, 7 yaşından itibaren değişik hayaller ve olağan dışılıklar ile hayatını şekillendirmeyi seçti.

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

11 yaşına geldiğinde, artık hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürme üzerine deneyimler yaşamaya başlamış ve kendini mentalizm'in sınırsız dünyasına taşımıştır. 11 yaşında iken amcasının ona gösteri yapmak için bir ampul kırıp yemesi onun gösteri dünyasına girmesini ateşledi. 18 yaşında bir sınav ile Türkiye ye gelmeye karar verdi. İstanbul Teknik Üniversitesini kazandı. Anadili gibi Türkçe konuşmayı 7 ay gibi kısa sürede öğrendi. kten sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesine geçme kararı alarak yeni adresi olan Ankara ya doğru yol aldı.

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

Geçiş yaptığı Ortadoğu Teknik Üniversitesinde Endüstriyel tasarım bölümünü kazandı. Ankara'daki yaşantısında hem okuluna hem de mentalizme oldukça zaman Ayıran aref, zaman zaman Ankara da yaptığı gösteriler ile de mentalizm Alanında ki tecrübelerini geliştirmiş oldu. Tüm bu gelişmeler neticesinde kendini hazır hissettiği bir anda yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasına katılma kararı alan Aref, bu kararla hayatında profesyonel Yeni bir başlangıç yapmış oldu.

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

Aref Ghafouri, 'i sadece seviyor. Amacı bu alemde kendi tarzını yaratmak.

2010 yılında Show TV'de yayınlanmaya başlayan, yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve jüride Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'ın olduğu 2. sezon "" adlı yarışmaya katıldı. Bu yarışmada Sefa Doğanay birinci olmuştur.

Ödülleri :

2011 – Merlin Ödülleri – "Dünyadaki En Ekstrem Sihirbaz" ödülü

Kitapları :

2014 – Sihir Bozucu

Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir?

Son Dakika Güncel Kobrasının Saldırısına Uğrayan Sihirbaz Aref Ghafouri Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mevlüt sever: canımda bi helva çekti ki ölsende yesek be aref 0 8 Yanıtla
  • M.ç: Herkese akil verirse sana kalmaz 3 2 Yanıtla
  • evet: tehlikeli işler.. 4 1 Yanıtla
  • Sakamisin: Hayvanlarla saka olmiyacagini ogrenmis oldun 3 0 Yanıtla

Advertisement