Sahile inen vatandaşlar fark etti! Kocaeli'de 3 ilçeye yayılan kokunun kaynağı tespit edilemiyor - Son Dakika
Güncel

Sahile inen vatandaşlar fark etti! Kocaeli'de 3 ilçeye yayılan kokunun kaynağı tespit edilemiyor

Kocaeli'nin 3 ilçesine yayılan kötü koku rahatsızlık yarattı. AFAD ve belediye ekipleri bölgenin farklı noktalarında ölçüm yaparak incelemelerde bulundu. Olaya şahit olan bir vatandaş daha önce bir koku duymadığını belirtti. Ekipler gizemli kokunun kaynağını tespit etmek için çalışmalarına devam ediyor.

20.01.2023 00:35  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince, Gölcük ve Körfez ilçelerinde gün içerisinde farklı noktalardan yayılan kötü koku vatandaşları rahatsız etti. Kötü koku nedeniyle gelen ihbarlar üzerine ekipler bölgede incelemelerde bulundu. İlçelerin farklı noktalarında ölçüm ve inceleme yapan AFAD, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve belediye ekipleri kokunun kaynağını tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

"KOKUNUN NEREDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIK"

Derince ilçesinde kafe işleten Nurettin Mahmut, yayılan kötü konu nedeniyle rahatsız olduğunu belirterek, "Sabah saatlerinde burada işlettiğimiz kafeyi açtığımızda yoğun bir koku vardı. Tam olarak ne olduğunu anlayamadık. İlk önce içeriyi kontrol ettik acaba bizden mi geliyor diye ama durum farklıymış her yerde aynı koku vardı. Müşterilerimiz de rahatsız oldu. Kokunun nereden geldiğini hala bilmiyoruz. Deniz tarafından geliyordu" dedi.

Sahile inen vatandaşlar fark etti! Kocaeli'de 3 ilçeye yayılan kokunun kaynağı tespit edilemedi

"DAHA ÖNCE SOLUDUĞUM BİR KOKU DEĞİLDİ"

Derince sahiline arkadaşlarıyla geldiğinde genizleri yakan kötü kokuyu soluduğunu kaydeden Göksu Deniz Şenol ise "Buraya yürüyüşe gelmiştik yoğun ve ağır bir koku vardı hatta geri dönmeyi düşündük. Kokunun nereden geldiğini bilmiyoruz. Daha önce soluduğum bir koku değildi" diye konuştu.

Sahile inen vatandaşlar fark etti! Kocaeli'de 3 ilçeye yayılan kokunun kaynağı tespit edilemedi
Sahile inen vatandaşlar fark etti! Kocaeli\'de 3 ilçeye yayılan kokunun kaynağı tespit edilemiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahile inen vatandaşlar fark etti! Kocaeli'de 3 ilçeye yayılan kokunun kaynağı tespit edilemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Necati Kaya: Ülkedeki ağır yolsuzlukların kokusudur. 24 9 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Denetlenmeyen sanayi tesisleri ve OSB lerden yükselen pisliğin kokusu Sonuç itibariyle rezilliğin kokusu 4 0 Yanıtla

Advertisement