Köfteci İsmail; EMİTT 2014'te 1 Ton Kabak Tatlısı Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Köfteci İsmail; EMİTT 2014'te 1 Ton Kabak Tatlısı Dağıttı

Köfteci İsmail; EMİTT 2014\'te 1 Ton Kabak Tatlısı Dağıttı

Emitt 2014'de Köfteci İsmail; ziyaretçilere her gün olmak üzere yaklaşık 1 ton cevizli ve kaymaklı kabak tatlısı ikram etti.

03.02.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl fuara katılan Köfteci İsmail;EMİTT 2014'te 1 ton kabak tatlısı dağıttı

Emitt 2014'de 8. Salonu'nda MARKA, BAKKA ve BAKAB bağlı illerine ait Yöresel Ürünler alanında Sakarya Valiliği'ne ayrılan bölümünde stand açan Köfteci İsmail; ziyaretçilere her gün olmak üzere yaklaşık 1 ton cevizli ve kaymaklı kabak tatlısı ikram etti.

Kabak Tatlısı büyük ilgi gördü

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 30 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleşen "18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2014'e 8. Holl'de Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na (MARKA) bağlı Kocaeli, Düzce, Bolu ve Yalova illeriyle birlikte katılan Sakarya'ya ayrılan yeme-içme bölümünde, açtığı stantta ziyaretçilere; cevizli ve kaymaklı kabak tatlısı ikram eden Köfteci İsmail; diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gördü. Köfteci İsmail'in stantta her yıl olduğu gibi bu yıl EMİTT 2014'te de; Emel Çelikel Köprülüoğlu ve Adnan Çelikel görevli oldu. Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören Köfteci İsmail; standında bir çok ünlü protokol ve ünlü isimleri ağırladı. Köfteci İsmail'in standını ziyaret edenler arasında; Sakarya Valisi Mustafa Büyük; Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Gezelim Tozalım Programı yapımcısı Gafur Uzuner ve ünlü Manken Tuba Özay'da yer alarak, onlara Sakarya'nın meşhur kabak Tatlısı'ndan ikram edildi. Köfteci İsmail İdarecisi Emel Çelikel Köprülüoğlu, fuara katılımlarında kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı EMİTT 2014 Koordinatörü Volkan Nurcalı'ya sonsuz teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köfteci İsmail; EMİTT 2014'te 1 Ton Kabak Tatlısı Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement