Konak Belediyesi Giysi Bankası'ndan Bir Buçuk Yılda 15 Bin Kişiye Giysi Yardımı - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyesi Giysi Bankası'ndan Bir Buçuk Yılda 15 Bin Kişiye Giysi Yardımı

Konak Belediyesi Giysi Bankası'nın, bir buçuk yılda 15 bin kişiye giysi temin ettiği belirtildi.

02.01.2012 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediyesi Giysi Bankası'nın, bir buçuk yılda 15 bin kişiye giysi temin ettiği belirtildi.

Konak Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Saadet Mirci Semt Merkezi bünyesinde kurulan Giysi Bankası'nın, bağışlarla İzmirlilerin birbirine yardım eli uzattığı bir merkez haline geldi.

Konak Belediyesi Giysi Bankası, Van'da meydana gelen ve binlerce aileyi evsiz bırakan deprem felaketinin ardından 100 koli giysi ve battaniyeyi felaket bölgesine gönderdi. Aradan geçen zamanda ise kargo aracılığı ile giysi göndermeye devam eden Konak Belediyesi, Van'dan gelip İzmir'e yerleşen ailelere de destek oldu.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Giysi Bankası'nın ailelerin ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayan bir giyim mağazasına dönüştüğünü belirtti. Çoraptan gelinliğe kadar akla gelebilecek her tür giysi ve aksesuarın bulunduğu Giysi Bankası'nın yakaladığı başarıyı İzmirli'lerin başarısı olarak değerlendiren Tartan, şunları kaydetti:

"Giysi Bankası, küçük bağışlarla yola başladı. Zamanla gelen bağışlar o kadar çoğaldı ki, Giysi Bankası'nı daha geniş bir binaya taşıdık. Binlerce İzmirlinin ihtiyacının yanında, Van'da yaşadığımız felakette olduğu gibi, ülkemizin her yerindeki vatandaşlarımızın da acı gününde yanında olan bir merkeze dönüştü. Konak Belediyesi Giysi Bankası, tüm insanlığın ihtiyacı olan, toplumsal duyarlılık, sosyal paylaşım, yardımlaşma, sevgi, hoşgörü gibi erdemleri aynı çatıda buluşturdu. Giysi Bankası şimdi ulaştığı bu noktayı duyarlı ve yardımsever İzmirlilere borçludur."

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konak Belediyesi Giysi Bankası'ndan Bir Buçuk Yılda 15 Bin Kişiye Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement