'KÖRDÜĞÜM'E Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

'KÖRDÜĞÜM'E Geri Sayım

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştıkları 'Kördüğüm'ün merakla beklenen ilk bölümü 7 Ocak Perşembe saat 20.00'de FOX'ta izleyiciyle buluşacak.

05.01.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İTALYA'DAN İSTANBUL'A...

İtalya'nın Como ve Milano şehirlerinde başlayıp İstanbul'un pek çok farklı mekanında 45 günde çekilen 'Kördüğüm'ün ilk bölümü, 2.5 milyon lira harcanarak 'en pahalı dizi prodüksiyon' olmasıyla çok konuşulmuştu. Fragmanı da izleyenlerden tam not alan 'Kördüğüm'de İbrahim Çelikkol güçlü ve gözükara işadamı 'Ali Nejat'ı, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru 'Naz'ı, Alican Yücesoy da otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest 'Umut'u canlandırıyor.

7 OCAK'TA EKRANDA

Genel Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın, görüntü yönetmenliğini ise Hollywood yapımlarına imza atan Emmanuel (Manu) Kadosh üstlendiği, kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Kördüğüm' 7 Ocak Perşembe ilk bölümü ile FOX'ta izleyicisi ile buluşacak.

Kördüğüm birinci bölüm özet

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

Bir konferans için İtalya'da bulunan çocuk doktoru Naz (Belçim Bilgin) tesadüfen hayatını kurtardığı Ayhan (Ege Aydan) sayesinde güçlü, gözükara ve acımasız işadamı Ali Nejat (İbrahim Çelikkol) ile tanışır. Bu tanışıklık her birinin hayatını değiştirmek için bir başlangıçtır…

Geçmişten gelen acılar, mecburiyetler, boyun eğmeler, itiraz etmeler, kabullenmeler, aşklar, aşksızlıklarla dolu hayatlar artık yepyeni bir boyut kazanır.

Ali Nejat'ın en büyük tutkusu otomobil onu bir diğer otomobil tutkunu Umut (Alican Yücesoy) ile karşı karşıya getirir. Hayatın ikiliyi karşı karşıya getirecek daha çok planı vardır… Tıpkı Ali Nejat'ın doğum günü gibi…

Sosyete ve iş dünyasının hazır bulunduğu bu doğum gününde Didem (Naz Elmas) Ali Nejat'a unutamayacağı bir doğum günü hediyesi vermek için katılmıştır...

"Kader Nedir? Değiştiremediğin her şeydir kader...Hayat... İpleri elinde olmayan şu kısacık zaman dilimi. Ne kadar hızlı koştuysak kaderi değiştirmek için, o kadar dolandık birbirimize görünmez sandığımız halatlarla...Her çaresiz kaldığımızda, daha da sağlam düğümler attık korkularımıza, umutlarımıza, hırslarımıza... Sadece yalnızlıktan, bağlandık durup sakince gözlerine bile bakamadığımız birine. Kendimizi güvende sandık böylece. Sonra bir gün öyle bir yerden esti ki rüzgar... Bilmediğin yerden sordu hayat. Tüm ezberler bozuldu. İşte bu yüzden senin bende gördüğün, her baktığında daha da derinlere gömdüğüm koca bir kördüğüm..."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'KÖRDÜĞÜM'E Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement