Kredi Kayıt Bürosu Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kredi Kayıt Bürosu Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması Başlıyor

Kredi Kayıt Bürosu, üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk konularında farkındalıklarını ve toplumsal sorunlara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla sosyal sorumluluk yarışması başlatıyor.

06.02.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelindeki tüm lisans öğrencilerinin katılabileceği "Hayal Edin Gerçekleştirelim" isimli yarışmada Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konulardaki projeler yarışacak. Yarışmada ilk 30 arasına giren projelerden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek, jüri tarafından seçilen yarışmanın birincisi ise büyük ödül olan "İngiltere'de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı"na gidebilecek.

Kredi Kayıt Bürosu'nun hayata geçirdiği ve Türkiye'de ilk kez bu kapsamda düzenlenecek "Hayal Edin Gerçekleştirelim" sosyal sorumluluk yarışmasında üniversite öğrencilerinin Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konularındaki projeleri yarışacak.

Kredi Kayıt Bürosu gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve harekete geçmelerini sağlamak amacıyla başlatılan "Hayal Edin Gerçekleştirelim" sosyal sorumluluk yarışması sonucunda seçilecek projelerden birini hayata geçirerek, topluma kalıcı bir katkı sağlamayı hedefliyor.

Türkiye'deki üniversite öğrencilerinin bireysel olarak ya da guruplar halinde katılabileceği sosyal sorumluluk yarışmasında, öğrencilerin hayal ettiği sosyal sorumluluk projelerinden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek. Yarışmada birinci olan projenin ödülü ise "İngiltere'de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı" olacak.

Projeler; aralarında Halkla İlişkiler Duayeni Betûl Mardin, Sivil Toplum Gönüllüsü İbrahim Betil, ünlü televizyoncu ve sunucu Okan Bayülgen, Milliyet Gazetesi yazarı Abbas Güçlü, Sabah Gazetesi yazarı Şelale Kadak, KKB Genel Müdürü Kasım Akdeniz ve ARPR Kurucu ortağı Arzu Çekirge Paksoy'un yer aldığı jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.Jüri tarafından belirlenecek Kategori birincileri arasında yapılacak değerlendirmede en yüksek puanı alan proje Büyük Ödül'e hak kazanacak. Tüm kategorilerde ilk üçe kalan projeler ise Facebook'ta halk oylamasına sunulacak. Böylece "Hayal Edin Gerçekleştirelim" yarışmasında altı kategori birincisi, bir jüri büyük ödül sahibi ve facebook oylaması sonucunda sosyal medya oylama birincisi belirlenecek ve her biri ayrı ayrı ödüllendirilecektir.

Üniversite öğrencileri 10 Şubat 2014 tarihinden itibaren www.hayaledingerceklestirelim.com adresinden online başvuru yapabilir veya üniversitelere asılan afiş ve şartnamede belirtilen başvuru adresine posta yoluyla başvurularını iletebilirler. Yarışmanın son başvuru tarihi ise 18 Nisan 2014.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kredi Kayıt Bürosu Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement