Küçük Kulaçlar Yarışıyor - Son Dakika
Yerel

Küçük Kulaçlar Yarışıyor

Küçük Kulaçlar Yarışıyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilk defa Gaziantep’te düzenlenen ve Türkiye genelinde 37 il olmak üzere 64 okuldan, 225 sporcunun katılımı ile Okullar Arası Küçükler Türkiye Yüzme Şampiyonası Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 Yüzme Havuzunda start aldı.

23.05.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilk defa Gaziantep'te düzenlenen ve Türkiye genelinde 37 il olmak üzere 64 okuldan, 225 sporcunun katılımı ile Okullar Arası Küçükler Türkiye Yüzme Şampiyonası Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 Yüzme Havuzunda start aldı. Yarışmaya katılan 225 sporcu şampiyon olmak için kıyasıya kulaç attı.

GAZİANTEP, İLK DEFA BÖYLE BİR MÜCADELEYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Şehitkamil Belediyesi Alleben1 Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar Arası Küçükler Türkiye Yüzme Şampiyonası'na Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Türkiye genelinde 37 il olmak üzere 64 okuldan 225 sporcu katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Gaziantep'te ilk defa böylesine anlamlı bir yarışmanın düzenlendiğini belirterek, "Böyle bir organizasyonun ilk defa ilimizde yapılması bize gurur ve mutluluk veriyor. Sizler sporcular olarak burada bir görev yapıyorsunuz, bir sorumluluk taşıyorsunuz. Bunun için yarışma heyecanınızı, başarma heyecanınızı buradan görebiliyorum. Gaziantep son derece önemli bir ilimizdir. Burada çok derin bir tarih vardır, çok derin bir kültür vardır, turizm vardır. Burada Gaziantep Valiliği olarak, Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlere ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Ben burada yarışacak olan tüm sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, böyle bir organizasyonda emeği geçen Şehitkamil Belediyemize de sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, "Şehitkamil Belediyemizin ilimize kazandırmış olduğu bu yüzme havuzunda ilk defa böyle bir şampiyonayı düzenlemek bizim için gurur verici. Ayrıca bu şampiyona da bize desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum. Bu şampiyonamızda toplamda 37 il olmak üzere 64 okuldan gelen 225 sporcumuz 23-24- ve 25 Mayıs tarihleri arasında Alleben 1 Yüzme Havuzumuzda mücadele edecek. Bu şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar diliyorum. Programımıza katılan tüm misafirlerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ŞAMPİYONA HEYECANI 3 GÜN SÜRECEK

Yapılan açış konuşmaların ardından, Türkiye'nin farklı illerinden gelen 225 sporcu kıyasıya yarıştı. Erkekler 100 metre bayrak yarışında dereceye giren sporculara madalyalarını Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci takdim ettii.

23-24 ve 25 Mayıs tarihleri arasında sürecek yarışma sonrası dereceye giren sporcular madalya ve ödülleri verilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Kulaçlar Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement