Kütahya'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belirlendi

Kütahya\'da AK Parti\'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belirlendi

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya merkez ve ilçeler bağlı belde belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyledi.

29.01.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya merkez ve ilçeler bağlı belde belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyledi.

Gazel, Domaniç Çukurca'da Mehmet Özer, Gediz'in Eski Gediz beldesinde Ercan Şimşek, Gediz Gökler'de Murat Bardakçı, Gediz Yenikent'te Ramazan Sağlam, Kütahya Seyitömer'de Mehmet Fahrettin Eren, Simav Akdağ'da Yakup Oran, Simav Çitgöl'de Yusuf Yalçınöz, Simav Demirci'de Mehmet Korkmaz, Simav Günel'de Halil İbrahim İlhan, Simav Naşa'da Kadir Bütüner, Tavşanlı Balıköy'de Ramazan Özer, Tavşanlı Kuruçay'da Erhan Demiray, Tavşanlı Tepecik'te Adnan Korkmaz ve Tavşanlı Tunçbilek'te de Agah Aşkın'ın yerel seçimlerde adaylarını olduğunu ifade etti.

Yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını dile getiren Gazel, "Belde belediye başkan adaylarımıza hayırlı olması temennisiyle tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyoruz. Belde Belediye Başkan Adaylarımızın Beldelerinde yapılacak seçimlerde başarılı olarak zaferle çıkacaklarını gönülden inanıyoruz. Belde Belediye Başkan adaylarımızı İl Teşkilatımızda toplayarak kendileriyle seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili istişare toplantısı yapacağız. Bu noktada Belde Belediye Başkan Adaylarımıza tekrar başarılar diliyor, Ak Parti Belediyeciliğini her ortamda ve her yerde göstermelerini ve anlatmalarını istiyoruz. Bu arada ilçe Belediye Başkan adaylıklarımızın da birkaç gün içerisinde ilan edilmesini beklemekteyiz. İnşallah tüm adaylarımız açıklandığında görkemli bir aday tanıtım programı ile tüm Kütahya kamuoyunu adaylarımızla tanıştıracağız. İl Belediye Başkan Adayımız Kamil Saraçoğlu ile seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Mahallelerimizde toplantılarımız ve gezilerimiz olumlu bir şekilde sürmekte kamu kurumlarımız sivil toplum kuruluşlarımız diyaloglarımız devam etmektedir. Her bir vatandaşımıza ulaşma noktasında başarılı çalışmalar içerisindeyiz. Bu buluşmalarda ve görüşmelerde vatandaşlarımızdan olumlu görüş ve izlenimler almaktayız. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu enerji çalışmalarımızı daha da güçlendirmektedir" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ: YAVUZ BEY AKRABALIK MI VAR 2 5 Yanıtla

Advertisement