Liseli Tiyatrocular Festivalde Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Liseli Tiyatrocular Festivalde Buluşacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 7.Liselerarası Tiyatro Festivali'ne başvurular 6 Ocak 2012'de sona erecek.

27.12.2011 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 7. Liselerarası Tiyatro Festivali'ne başvurular 6 Ocak 2012'de sona erecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, uluslararası niteliği ile Türkiye'nin ilk ve tek liseler arası tiyatro festivali olma özelliğine sahip festival için başvurular devam ediyor.

Bu yıl 7'incisi düzenlenecek festivale Kayseri'deki okulların yanı sıra İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Adana, Gaziantep ve Elazığ ile Almanya ve Azerbaycan'dan başvurular oldu.

Mayıs ayı içinde gerçekleştirilecek festivale katılacak okulların tiyatro kulüplerine, Büyükşehir Belediyesi tarafından salon, oyun seçimi, teknik donanım ve tanıtım konularında destek verilecek.

Festivale katılmak isteyen okullar, 6 Ocak 2012 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Büyükşehir Belediye Konservatuvarı'na başvurabilecek.

Tiyatro festivaline geçtiğimiz yıllarda katılan Tekin Akmansoy, Semih Sergen, Metin Serezli, Salih Kalyon, Ufuk Özkan ve Zihni Göktay gibi tiyatro alanında kendini kanıtlamış usta sanatçılar, festival boyunca gençlerle tecrübelerini paylaşmıştı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin bazı sanatçıları davet edeceği, sanatçıların öğrencilerle atölye çalışması yapacağı belirtildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Liseli Tiyatrocular Festivalde Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement