Manisalı Sanatçılar Gururlandırdı - Son Dakika
Yerel

Manisalı Sanatçılar Gururlandırdı

Manisalı Sanatçılar Gururlandırdı

Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseriyle sanatseverlerle buluştu.

15.06.2015 15:48

Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseriyle sanatseverlerle buluştu. Konserde TRT Amasya Altın Elma yarışmasında Türkiye birincisi olan Manisalı sanatçılar Yılmaz Yüksel ve Nazmi Alper Tanrıverdi'nin 'Benim Anadolum' isimli eseri de seslendirildi.

Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Bahar Konseri ile Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen konsere Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Burhan Aydemir, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek ile çok sayıda sanatsever katıldı. Birbirinden güzel eserlerin koro ve solo şeklinde seslendirildiği konser iki bölüm halinde gerçekleştirildi.

Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Kurucu Başkanı Mehmet Yumrukaya, 2003 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini belirterek, desteklerinden dolayı Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür etti. Konserde TRT Amasya Altın Elma yarışmasında 542 eser arasından Türkiye birincisi seçilen bestesi Yılmaz Yüksel, güftesi Nazmi Alper Tanrıverdi'ye ait olan 'Benim Anadolum' isimli eser de seslendirildi. Konseri büyük bir ilgiyle izleyen Başkan Vekili Burhan Aydemir, koro ekibine başarılar dileyerek Şef Tahir Kahraman'a çiçek takdim etti. Manisa'yı gururlandıran sanatçılar Yüksel ve Tanrıverdi'ye de ödülleri Başkan Vekili Aydemir ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek tarafından takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalı Sanatçılar Gururlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement