Mega Yatta Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Mega Yatta Doğum Günü Kutlaması

Mega Yatta Doğum Günü Kutlaması

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen, haftalık kirası 1 milyon 200 bin dolar olan dünyanın en büyük mega yatlarından, 90 metre uzunluğundaki Nirvana'yı doğum gününü kutlamak için Rusya'nın en zengin ikinci işadamı Vladimir Potanin'in kiraladığı...

15.10.2013 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen, haftalık kirası 1 milyon 200 bin dolar olan dünyanın en büyük mega yatlarından, 90 metre uzunluğundaki Nirvana'yı doğum gününü kutlamak için Rusya'nın en zengin ikinci işadamı Vladimir Potanin'in kiraladığı ortaya çıktı.

Vladimir Potanin, eşi Natalia Potanina, çocukları ve bir grup arkadaşını yanına alarak, geçen yıl denize indirilen ve 300 milyon euroya malolan, içinde sinema salonu, yüzme havuzları, spor ve özel toplantı salonu, mini denizaltısı, birbirinden lüks suit odaları bulunan Nirvana'yla, Bodrum, Marmaris ve Datça koylarını gezdi. Potanin ve yakınları son günlerini Marmaris'teki Sögüt Koyu açıklarında denize girip, jetski'ye binip, rüzgar sörfü yaparak geçirdi. Potanin ve yakınları, dün (pazartesi) akşam saatlerinde Milas-Bodrum Havalimanı'nda kendilerini bekleyen özel jetle ülkelerine döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mega Yatta Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement