Melike Şahin'le Serin Bir Yangına Hazır Olun! - Son Dakika
Güncel

Melike Şahin'le Serin Bir Yangına Hazır Olun!

Melike Şahin\'le Serin Bir Yangına Hazır Olun!

Kendine özgü yorumuyla alternatif müzik sahnesinde geniş ve özel bir dinleyici kitlesi bulunan Melike Şahin, "Tutuşmuş Beraber" isimli şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

07.09.2018 08:50  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar aylarında yayınladığı ve Akdeniz tınılarıyla bezeli "Sevmek Suçsa Suçluyum" isimli şarkısıyla beğeni toplayan sanatçı; sesine sadece udun eşlik ettiği yeni şarkısı "Tutuşmuş Beraber" ile dinleyenlerine dupduru ve dokunaklı bir yolculuk sunuyor.

Kendi şarkılarının yanı sıra farklı müzik tarzlarından pek çok eseri kendine özgü naif ve güçlü yorumuyla seslendiren Şahin, "Tutuşmuş Beraber" ile gönüllerde ayrı bir yere oturacak.

Sözleri Melike Şahin, müziği ve düzenlemesi Can Kandaz ve Melike Şahin imzası taşıyan şarkı, ilk olarak Youtube'ta paylaşılmış ve büyük ilgi görmüştü.

MELİKE ŞAHİN KİMDİR?

Melike Şahin, 1989, İstanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

2011-2017 seneleri arasında BaBa ZuLa'ya Türkiye ve dünya turnelerinde vokalist olarak eşlik etti; Avrupa, Meksika, Hindistan ve Avusturalya'da 250'nin üzerinde konser verdi.

2017 Cannes Film Festivali'nde, Tony Gatlif'in son filmi Djam'in dünya prömiyeri öncesinde konser verdi ve filmin soundtrack albümü için üç şarkı seslendirdi.

2017 Kasım ayında, Sony Music Türkiye etiketiyle Deli Kan adlı teklisini paylaştı. Dinleyiciden büyük beğeni toplayan şarkının aranjesi Cihan Mürtezaoğlu'na ait.

Sanatçı 2018 baharını da "Sevmek Suçsa Suçluyum" adlı teklisiyle selamladı. Aranjesi Can Güngör tarafından yapılan şarkının klibi dünyaca ünlü ödüllü yönetmen Tony Gatlif tarafından çekildi.

2018 Eylül ayında "Tutuşmuş Beraber" şarkısını yayınlayan sanatçı konserlerine ve ilk albümü 'Merhem' için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Melike Şahin'le Serin Bir Yangına Hazır Olun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement