MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da

MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta\'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Belediyesi'nin yaptığı bazı tesislerin açılışını yapmak ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılmak için karayoluyla kente geldi.

30.08.2013 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Belediyesi'nin yaptığı bazı tesislerin açılışını yapmak ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılmak için karayoluyla kente geldi. Bahçeli, saat 16.30'da Süleyman Demirel Üniversitesi önünde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Bahçeli, programı kapsamında önce Isparta Belediyesi tarafından yaptırılan Davraz Kapalı Pazarı'nı inceledi. Ardından Isparta- Antalya Karayolu'ndaki Oto Galericiler Sitesi'nin açılışını gerçekleştiren Bahçeli, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya'dan galericiler sitesi hakkında bilgiler aldı.

KLASİK OTOMOBİLE BİNDİ

37 bin metrekarelik alan üzerine kurulan galeriyi gezen Devlet Bahçeli, burada 1963 model 32 chevrolet impala marka 32 LN 032 plakalı otomobilin direksiyonuna geçti. Bahçeli, Türk bayrağı asılı otomobili inceledikten sonra çalıştırdı. Bahçeli'ye burada esnaf tarafından 32 MHP 32 plakalı maket otomobil hediye edildi. Esnaf, Bahçeli'ye Isparta'nın yöresel yemeği olan 'helva kabune' ikramında da bulundu.

Şehitler Parkı'nda da incelemelerde bulunan Devlet Bahçeli daha sonra 3 bin 200 metrekare kapalı alana sahip Etnografya Müzesi'nin açılışını yaptı. Beraberindekilerle birlikte müzeyi gezen Bahçeli, belediyeye ait doğal, izolasyon, yalıtım ve mikronize fabrikasına geçti. Belediye Başkanı Yusuf Günaydın fabrika ve üretim kapasitesi hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi. Devlet Bahçeli, saat 21.00'de Atatürk Stadı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılacak.

DHA-Politika - Türkiye-Isparta - Mehmet ERÇAKIR

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement