MHP'li Erdem: "Yaşlılarımızla, Emeklilerimizle ve Ülkemizde Çözümü Geciktirilmiş Tüm Sosyal... - Son Dakika
Politika

MHP'li Erdem: "Yaşlılarımızla, Emeklilerimizle ve Ülkemizde Çözümü Geciktirilmiş Tüm Sosyal...

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Yaşlılarımızla, emeklilerimizle ve ülkemizde çözümü geciktirilmiş tüm sosyal sorunlarla ilgili çalışmalarımız sürecektir" dedi.

09.05.2018 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Yaşlılarımızla, emeklilerimizle ve ülkemizde çözümü geciktirilmiş tüm sosyal sorunlarla ilgili çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Erdem, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kendilerinin emeklinin sesi olduklarını vurguladı. Emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin sevindirici olduğunu belirten Erdem, "Yaşlılarımızla, emeklilerimizle ve ülkemizde çözümü geciktirilmiş tüm sosyal sorunlarla ilgili çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Erdem, 'tamam-devam tartışmalarına' ilişkin soruya ise, "Vatanın bekası için devam, milletin bekası için devam, FETÖ'nün, her bir terör unsuru ortadan kaldırılana kadar devam, PKK'lı tüm teröristler öldürülene kadar devam, tüm silahlar kırılana kadar devam, güçlü Türkiye hedefine ulaşana kadar devam, vatanın, milletin birliği için devam diyoruz. Bu açıdan biz de liderimizin açmış olduğu yolda her zaman için 'devam' demeyi kendimize şiar edindik. Bizde durmak yok, 'tamam' demek yok. Bizde sonuna kadar devam var, Türk milletine hizmet var" yanıtını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Erdem: 'Yaşlılarımızla, Emeklilerimizle ve Ülkemizde Çözümü Geciktirilmiş Tüm Sosyal... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement