Milletvekili Seçimin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçimin Ardından

TOKAT AA) - Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Tokat Milletvekili seçilen Coşkun Çakır, Zeyid Aslan, Celil Göçer ve Yusuf Beyazıt, Turhal ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

03.11.2015 18:21

TOKAT AA) - Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Tokat Milletvekili seçilen Coşkun Çakır, Zeyid Aslan, Celil Göçer ve Yusuf Beyazıt, Turhal ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bir düğün salonunda vatandaşlarla bir araya gelen milletvekillerinden Celil Göçer, burada yaptığı konuşmada, milletin güçlü, birlik ve beraberlik olmanın ne kadar değerli olduğunu 5 ay içerisinde gördüğünü söyledi.

İstikrar için tek parti iktidarının ne kadar önemli olduğunun görüldüğünü dile getiren Göçer, "1 Kasım'da kim kazandı biliyor musunuz? 1 Kasım'da 'Büyük Türkiye' sevdalıları kazandı, Türkiye milliyetçileri kazandı, 1 Kasım'da yerli savunma sanayisi kazandı, 1 Kasım'da milletin kedisi kazandı. Kimlerin kaybettiklerini biliyor musunuz? Terörden medet umanlar kaybetti" ifadelerini kullandı.

Toplantıya Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Şenyurt Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ile partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçimin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement