Milli İttifak Kozan'da Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Milli İttifak Kozan'da Adaylarını Tanıttı

Milli İttifak Kozan\'da Adaylarını Tanıttı

7 Haziran seçimleri öncesinde birlikte hareket etme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Kozan’da da birlikte seçim çadırı kurarak milletvekili adaylarını tanıttı.

04.05.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimleri öncesinde birlikte hareket etme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Kozan'da da birlikte seçim çadırı kurarak milletvekili adaylarını tanıttı.

Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı İbrahim Öncü, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Abdullah Sığar ile Saadet Partisi Adana Milletvekili adaylarının katılımı ile kurulan seçim çadırında partinin adayları tek tek tanıtıldı.

Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayları Yakup Budak, Ahmet Şahin, Rıfat Örek, Veli Şahin, Hakan Balcı, Musa Aktaş, Huzeyfe Turuç ve Hamza Çalışkan partilileri selamladılar.

Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayı Yakup Budak ise partilileri selamlayarak 7 Haziran genel seçimlerinde partilerine oy isteyerek, hükümete yüklendi. Hazineden destek alamadıkları için kendi imkanları ile seçime hazırlandıklarını da kaydeden Budak, hükümetin yanlış politikaları yüzünden halkın sıkıntı çektiğini ve bu seçimde tek başına Saadet Partisi'nin iktidar olması gerektiğini vurguladı.

Tanıtım sonunda milletvekili adayları birlik ve beraberlik mesajı verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli İttifak Kozan'da Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement