Milli Milli Savunma Bakanı Işık: Zannediyorum Affını İsteyecek - Son Dakika
Güncel

Milli Milli Savunma Bakanı Işık: Zannediyorum Affını İsteyecek

Milli Savunma Bakanı Işık, Cemaat soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşaviri Ural ile ilgili "Şüphe oluştu hakkında. Zannediyorum kendisi de affını isteyecek" dedi.

25.08.2016 13:49  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Cemaat soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşaviri Tuğgeneral Dinçer Ural ile ilgili açıklamada bulundu.

"ZANNEDİYORUM AFFINI İSTEYECEK"

'Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşaviri Tuğgeneral Dinçer Ural Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmasında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakıldı. Dinçer Ural, 15 Temmuz sonrasında bu göreve atanmıştı. Ural nasıl atandı? Görevden alınacak mı? Ural, eski AK Parti Milletvekili Muhammed Çetin'in eniştesi çıktı' sorusu üzerine Işık, "Şu anda izne ayrıldı. Şüphe oluştu hakkına. Bundan sonra görevin sürdürülmesi zannediyorsam zor. Değerlendirme sonucu adım atılır. Üzerinde durmamız gereken bir konu. Kısa sürede bir karar veriliyor. Zannediyorum kendisi de affını isteyecek.Birisinin bir başkasını eniştesi olması tek başına onu suçlu hale getirmez" dedi.

"HERKESİ ZAN ALTINDA TUTAMAYIZ"

'Yapılan diğer atamalar için hala böyle bir risk var mı? Gözden geçirilen atamalar var mı?' sorusunu Işık, "Adli süreç var orada elde edilen bilgiler var. İfadeler var bunlardan yola çıkarak elde edilen yeni bilgiler var. Herkesi zan altında tutamayız. Yargımız bu konuda bu yapıyla iltisakı olanları belirleyip çıkaracaktır. Bu yapıyla iltisakı olmayanlar endişe etmesin" diye cevapladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Milli Savunma Bakanı Işık: Zannediyorum Affını İsteyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement