Muavin 200 Lira Bahşiş Veren Gurbetçi Kadını Soydu - Son Dakika
3.Sayfa

Muavin 200 Lira Bahşiş Veren Gurbetçi Kadını Soydu

Muavin 200 lira bahşiş veren gurbetçi kadını soydu Adana'da bir muavin Almanya'dan memleketi Adana'ya gelen ve kendisine 200 lira bahşiş veren kadının 420 Euro parasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı Zanlının parasının çalındığını söyleyen kadına da, "Biz burada neler gördük, keşke...

12.07.2018 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muavin 200 lira bahşiş veren gurbetçi kadını soydu

Adana'da bir muavin Almanya'dan memleketi Adana'ya gelen ve kendisine 200 lira bahşiş veren kadının 420 Euro parasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı

Zanlının parasının çalındığını söyleyen kadına da, "Biz burada neler gördük, keşke çantanı yanına alsaydın" dediği öğrenildi

ADANA - Adana'da bir muavin Almanya'dan memleketi Adana'ya gelen ve kendisine 200 lira bahşiş veren kadının 420 Euro parasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Kadın çantasını ararken, "Biz burada neler gördük keşke çantanı yanına alsaydın" dediği de öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Merkez Otogar'da meydana geldi. Almanya'da çalışan Möhteber Yılmaz (56), yaz tatili için İzmir üzerinden Adana'ya akrabalarının yanına gelmek istedi. Şehirlerarası otobüse binen Yılmaz, mola yerinden indikten sonra, çantasındaki 420 Euro parasının yerinde olmadığı fark etti. Yılmaz, muavin Oktay Ü'ye durumu anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine Oktay Ü'de etrafı arayarak, "Biz burada neler gördük. İnsanlar neler kaybediyor, keşke çantanı yanına alsaydın" dedi. Parasını bulamayan Yılmaz, otobüsün Adana'ya yaklaştığı sırada polisi arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine, şehirler arası otobüs terminaline gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, otobüsün yanaşacağı peronda beklemeye başladı.

Otobüsün gelmesiyle polis otobüste arama yapıp bir taraftan da, Yılmaz'ın ifadesini aldı. Ekipler, Yılmaz'ın firma çalışanından şüphelendiğini söylemesi üzerine Oktay Ü, gözaltına alındı. Bunun üzerine şüpheli, " Ben 10 yıldır bu firmada çalışıyorum. Bizde öyle şeyler olmaz" dedi.

Ekipler, otobüs içerisine girip arama yaptı. Hırsızlık olayına tepki gösteren diğer yolcular ise, seyahatleri boyunca tedirgin bir şekilde yolculuk yaptıklarını, suçlunun bulunmasını istedi. Ekipler daha sonra, Yılmaz ve Oktay Ü'yü polis merkezine götürdü. Polis ise yaptığı aramada, otobüsün içindeki bölmede battaniyelerin arasındaki 420 Euro parayı buldu. Polisler, Oktay Ü'nün endişeli tavırlarından kuşkulandı. Çarpaz sorguya alınan Oktay Ü. parayı kendisinin aldığını itiraf etti. İkinci bir şok yaşayan Möhteber Yılmaz ise, Oktay Ü. ve otobüs firmasından şikayetçi olurken muavine kendine gösterdiği yakınlık ve hizmetinden dolayı verdiği 200 lira bahşişi de geri aldı.

Gözaltına alınan Oktay Ü., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muavin 200 Lira Bahşiş Veren Gurbetçi Kadını Soydu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muavin 200 Lira Bahşiş Veren Gurbetçi Kadını Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement