Müftü Üskülüplü Yeni Görev Yerine Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Müftü Üskülüplü Yeni Görev Yerine Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Müftü Üskülüplü Yeni Görev Yerine Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Müftüler Kararnamesi ile Yalova'ya atanan Müftü Mustafa Üskülüplü, 5,5 yıl görev yaptığı Kütahya'dan dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

16.09.2013 12:24  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müftüler Kararnamesi ile Yalova'ya atanan Müftü Mustafa Üskülüplü, 5,5 yıl görev yaptığı Kütahya'dan dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Müftülük hizmet binası girişinde düzenlenen uğurlama törenine Belediye Başkanı Mustafa İça, Eskişehir İl Müftüsü Niyazi Ersoy, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Kutlu, Emniyet Müdürü Kadir, Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Müftü Yardımcısı Ahmet Akyıl, müftülük personeli, Kur'an Kursu öğretmenleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

"Sözün bittiği yerdeyiz" diyen İl Müftü Mustafa Üskülüplü, "Buram buram tarih kokan ecdat diyarı Kütahya'da tam 5,5 sene kalmışım. 40 senelik hizmetimin 5,5 senesi hayatımın unutulmaz hatırası olacaktır. Maddi ve manevi iklimine, taşına, toprağına, tarihine ezelden sevdalı olduğum, Osmanlı devletinin kurulduğu bu şehrin insanlarından hiç mi hiç incinmedim, kırılmadım. Hayatımın en güzel günleri ecdadımın at koşturduğu, kös dinlediği ve dünyayı idare ettiği bu muazzez topraklarda geçti. Nefes nefes teneffüs ettiğim bu huzuru, bu sükunu, bu mutluluğu unutmam, unutamam. Hakkınızı helal etmenizi ve dualarınızı bizlerden esirgememenizi istirham ediyorum. Kuruluşumuza ve kurtuluşumuza beşiklik yapmış bu cennet şehrimizin güzel insanlarının sıhhati, saadeti, selameti, birliği, dirliği, kardeşliği, huzuru, sükunu ve onuru için ömrümün sonuna kadar dua da bulunacağımı belirtiyor, Kütahya'yı ve Kütahyalıları en kalbi duygularımla selamlıyor, Allah'a ısmarladık diyorum" ifadelerini kullandı.

Üskülüplü, konuşmasının ardından protokol ve müftülük personeli ile tek tek sarılarak vedalaştı. Bu sırada, çok sayıda kişi, gözyaşlarını tutamadı.

Kütahya İl Müftü Vekili Nihat Kök, Üskülüplü'nün görev yaptığı 5,5 yıl içeresinde kapısının ve gönlünün herkese açık olduğunu ifade etti. Kök, Üskülüplü'ye müftülük personeli adına bir buket çiçek takdim etti.

Müftü Üskülüplü, İshak Fakih Camii İmam Hatibi Ahmet Yıldırım'ın yaptığı dua sonrası yeni görev yeri olan Yalova'ya uğurlandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftü Üskülüplü Yeni Görev Yerine Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement