Muğla'da Seçimler İçin Alınan Tedbirler Görüşüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da Seçimler İçin Alınan Tedbirler Görüşüldü

Muğla\'da Seçimler İçin Alınan Tedbirler Görüşüldü

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapılan toplantıda, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirler görüşüldü. Siyasi parti il başkanları, Muğla'da seçimlerin demokratik olgunlukla geçtiğini ve Türkiye'de örnek gösterilen illerden biri olduğunu belirttiler.

03.05.2023 10:03

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Muğla'da huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Vali Orhan Tavlı, milli iradenin sandığa tam olarak yansıması, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi, siyasi partilerin, adayların ve seçmenlerin huzur ve güven ortamı içinde anayasal ve demokratik haklarını özgürce kullanabilmelerini sağlamak için gereken tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti.

Toplantı için Vali Orhan Tavlı'ya teşekkür eden siyasi parti il başkanları, Muğla'da seçimlerin demokratik olgunlukla geçtiğini, demokrasi kültürü ve geleneğinin yerleştiğini, bu konuda Türkiye'de örnek gösterilen illerinden olduğunu belirttiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da Seçimler İçin Alınan Tedbirler Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement