Nazilli'de Eylemcilerden Lokma İkramı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Eylemcilerden Lokma İkramı

Nazilli\'de Eylemcilerden Lokma İkramı

Nazilli'de İstanbul'daki Gezi Parkı olaylarına destek vermek amacıyla toplanan eylemciler, Miraç Kandilinde vatandaşlara lokma hayrı yaptı.

06.06.2013 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de İstanbul'daki Gezi Parkı olaylarına destek vermek amacıyla toplanan eylemciler, Miraç Kandilinde vatandaşlara lokma hayrı yaptı.

BCumhuriyet Halk Partisi Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Orhun Delen ve Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Alper Geçgel'in öncülüğünde 'gezi parkı' olaylarına tepki gösteren üniversite öğrencileri harçlıklarından katkıda bulunarak kandil gecesi lokma ikramında bulundu. Belediye Meydanında 3 bin kişiye lokma ikramında bulunan gençler, "Çapulcuların hayrı" diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a serzenişte bulundu. Ellerindeki dövizlerle oturma eylemi yapan gençler, sloganlar atarak hükümeti istifaya davet etti. Nazilli uyuma vatanına sahip çık sloganlarıyla Uzun Çarşı'da ellerinde tencere ve kaşıklarla yürüyüş yapan grup, daha sonra tekrar Belediye Meydanına gelerek oturma eylemi yaptı.

EYLEMİN MİNİK HAYVAN KONUĞU İLGİ ÇEKTİ

Taksim Gezi Parkındaki yaşanan olaylara tepki göstermek ve direnişçilere destek vermek için 1 Haziran Cumartesi gününden bu yana 9 aylık 'gümüş' isimli köpeğiyle düzenlenen eylemlere katıldığını belirten Gülseren 'Ayyaş' isimli bir bayan gecede ilgiyi topladı. Soyadını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'iki ayyaş' sözüne tepki olarak Ayyaş olarak söylediğini ifade eden Gülseren hanım, yaşanan olayların üzücü olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa etmesi gerektiğini söyledi. Gezi Parkı'nda eylem yapanların direnmesini isteyerek Nazilli'den onlara destek verdiğini söyledi. 6 gündür Nazilli'de yapılan eylemlere katılarak destek veren 'gümüş' isimli köpeğin boynuna asılan 'Diren gezi parkı seninleyiz' yazısı da dikkat çekti.

(ÜÖ-

06.06.2013 16: 58: 51

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Eylemcilerden Lokma İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement