Neü'de "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Neü'de "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" Yarışması Yapıldı

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ) İstiklal Marşı'nın kabulünün 91.yıl dönümü dolayısıyla "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.

13.03.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ) İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yıl dönümü dolayısıyla "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması düzenlendi.

NEÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Fen Edebiyat Fakültesi'nde düzenlenen, akademik ve idari personelin yanı sıra yoğun bir öğrenci katılımıyla gerçekleştirilen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"nda, 26 öğrenci yarıştı.

Yarışmaya katılan öğrencilerin İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasını okumalarının ardından Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Özkan, Çağdaş Türk Lehçeleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adem Öger ve Öğrenci Konseyi Başkanı Ufuk Altuntaş'tan oluşan jüri, ilk üçe giren yarışmacıları belirledi.

Yarışmada birinci olan Kübra Aslan'a çeyrek altın, ikinci olan Zehra Ünal'a kalem takımı, üçüncü olan Bekir Esmer'e de NEÜ tişörtü ile ilk üçe giren öğrencilere başarı plaketi verildi.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Neü'de 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma' Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement