Nevşehir'de Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenlendi

Nevşehir\'de Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenlendi

Nevşehir’de bayrağa saygı yürüyüşü, şehitlere dua mitingi düzenlendi.

19.09.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de bayrağa saygı yürüyüşü, şehitlere dua mitingi düzenlendi.

Mitinge, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Bayır Bucak Türkmen Lideri Ahmet Arnavut, Sultan Abdulhamit Tugay Komutanı Ömer Abdullah ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nevşehir Borsa Kavşağında başlayan yürüyüş, Türk Telekom meydanında düzenlenen mitingle sona erdi. Yürüyüşe katılanlar, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, "Askere Uzanan Eller Kırılsın" sloganları attı.

Türk Telekom meydanında düzenlenen miting ise İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Şehitler için dua okundu. Nevşehir'de düzenlenen yürüyüş komite başkanı Baki Öncel, burada yaptığı konuşmada, yürüyüşe katılan Nevşehir halkına teşekkür ederken, " Dağlıca'da, Iğdır'da askerimize ve polisimize yapılan hain saldırılar yüreğimizi dağladı" diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Bayır Bucak Türkmen Lideri Ahmet Arnavut, "Kimse Türkiye'yi yalnız sanmasın. Biz Türkiye için canımızı seve seve vermeye hazırız" dedi. Arnavut, "Sizlere Türkmen yurdundan Bayır Bucak, Halep, Hamas ve Suriye'nin Türkmen köylerinden selam ulaştırıyorum. 5 yıl oldu. Suriye'de olan savaş. Türkiye'nin Çanakkale Savaşaına benzer bir savaş yapıyoruz. Çanakkale'de Müslümanlar, Araplar, Türkmen, Türk, Kürt hepsi omuz omuza, el ele, yan yana savaş yaptılar. Zafer kazandılar. Birlik oldular, müslümanlar zafer kazandılar. İnşallah biz de Suriye'de hepimiz omuz omuza yine zafer kazanacağız. Türkmen, Arap, Türk, Kürt hepimiz omuz omuza zafer kazanacağız inşallah. Bizim sesimizi tüm dünyaya Türkiye duyuruyor. Kimse Türkiye'yi tek başına sanmasın. Biz Türk milletine canımızı feda etmeye hazırız" şeklinde konuştu.

Nevşehir'de düzenlenen miting duaların okunmasıyla sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement