Nisanda Çocuk Oyunlarından Konserlere Tüm Etkinlikler - Son Dakika
Güncel

Nisanda Çocuk Oyunlarından Konserlere Tüm Etkinlikler

Deneyimsel performansların sıcak ve samimi merkezi Kats Sahne'nin nisan ayı programında tiyatrolar ve konserler hız kesmeden devam ediyor…

11.04.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deneyimsel performansların sıcak ve samimi merkezi Kats Sahne nisan ayı programını açıkladı…

AŞK LİSTESİ: Hayallerinizde yarattığınız kadının ya da erkeğin nasıl olmasını dilerdiniz? Uzun ya da kısa boylu, yeşil, mavi veya siyah gözlü... Uzun saçlı, kısa saçlı, sarışın, esmer, kızıl... Güzel vücutlu, sportmen, işinde başarılı... Zengin, fakir ya da idare eder. Hangisi? Belki hepsi, belki hiç biri? Ya da hayallerinizdeki insan; duygusal, aşk dolu, yumuşak, anlayışlı, yani belirgin bir fiziksel özelliği olmayan sadece sizi seven ve sevilmeyi bekleyen biri olsaydı ne olurdu?

Ve şimdi sizlerden, bütün bu özelliklerden 10 tanesini seçerek karışık bir liste yapmanızı istesek acaba nasıl bir liste yapardınız? Büyük bir olasılıkla ortaya güzel bir "karışık" çıkardı.

TİYATRO ŞENAY bu yıl da, perdesini gizemli, eğlenceli, komik , şaşırtıcı bir oyunla açıyor. 'Aşk Listesi'. Çok eğlenceli romantik bir komedi izlemek istiyorsanız sizi TİYATRO ŞENAY yapımı AŞK LİSTESİ oyununa bekliyoruz. 1,6,16 ve 28 Nisan, 20:30, 30-40-50 TL.

Yazan : Norm FOSTER, Yönetmen : Özdemir ÇİFTÇİOĞLU

Yönetmen Asistanı : Emre AKTAŞ, Çeviren : Menekşe UÇAROĞLU

Oyuncular : Onur ŞENAY, Pamela SPENCE, Ümit İLBAN

Işık Tasarım : Yüksel Aymaz, Dekor : Sırrı Topraktepe

Kostüm : Oxana Cozlova , Fotoğraf : Fethi KARADUMAN

Afiş Tasarım : Berkcan OKAR, Prodüksiyon : Kats Sahne

Oyun Süresi : 2 Saat (İki Perde)

KADER ARKADAŞIM: Zıt kutuplardaki iki kadının kader arkadaşlığı… Hayattan beklentisi kalmamış bir suçlu(Kamuran Akkor), hayatında daha önce hiçbir davaya girmemiş ve meslek aşkıyla yanıp tutuşan bir avukat(Özden Çiftçi) ile kafa kafaya verirse ne olur? Hayatlarını kaçırmış bu iki insan ortak bir noktada nasıl buluşur ve kim kime yardım eder? Gerisini merak ediyorsanız Kamuran Akkor'un ilk kez tiyatro sahnesine çıkacağı oyuna davetlisiniz. 13,22 ve 27 Nisan (20:30), 30-40-50 TL.

Yazan: John Mortimer, Oyuncular: Kamuran Akkor-Özden Çiftçi

Çeviren: Zeynep Küpeli, Yöneten: Onur Şenay

Dekor-Kostüm: Oxana Cozlova, Uygulayan: Sırrı Topraktepe

Afiş-Fotoğraf: Fethi Karaduman, Afiş-Tasarım: Berkcan Okar, Oyun Süresi :1 Saat (Tek Perde)

ALIŞVERİŞ ve KÜLTÜR ŞENLİĞİ: Kats Sahne yaşlılar için Sarıyer'de yapılacak olan Yaşlı Kreşi Alışveriş ve Kültür Şenliği'ne sponsor oldu. Uluslararası Lions 118T Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından ilk kez projelendirilen yaşlılar için 'Yaşlı Kreşi', 19-20 Nisan'da Kats Sahne sponsorluğunda düzenlenecek alışveriş ve kültür şenliğinden toplanan gelir ile desteklenecek. Haftanın 5 günü 8:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet verecek bina, fiziksel ve duygusal anlamda kontrol altında tutulması gereken yaşlıların sosyal aktivitelerinin, fiziksel egzersizlerinin ve aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinin sağlandığı bir merkez olacak. Düzenlenecek olan alışveriş şenliğinde kazanılacak olan tüm gelir yaşlı kreşinin yapımında kullanılmak üzere Kats Sahne tarafından bağışlanacak. Kamuran Akkor ve korosunun mini bir konser vereceği, Latin Dans gösterileri ile de renklenecek olan alışveriş ve kültür şenliği kapsamında 22 marka ürünlerini satacak. 19 ve 20 Nisan, 11:00, 25 TL.

AYŞEGÜL İNCİ KONSERİ: Ankara doğumlu Ayşegül İnci, 14 yaşında ilk şarkısını yazdı. Lise yıllarında vokal eğitimi, şarkı sözü yazarlığı ve beste yapmak üzerine eğildi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın-Yayın Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında, bir yandan da profesyonel olarak sahneye almaya başladı. Müziğe daha geniş bir açıdan bakmak için 2004 yılında bas gitara başladı. Ardından Eskişehir'de sayısız konser ve organizasyonda bas gitar çalıp vokal yaptı. 2006 yılında kendi şarkılarını söylediği solo grubunu kurdu. Çeşitli müzik yarışmalarında besteleriyle dereceler elde etti ve festivallerde sahne aldı.

Teoman ve Yalın gibi önemli sanatçıların sahne gruplarında bas gitar çalıp vokal yaparken, albümünün temellerini de hazırlamaya başladı. 2008 yılında Gökçe ile beraber, 7 kadın müzisyenden oluşan özel proje, 333'ü kurdu. Bir yandan da Ayşegül İnci Project grubuyla sahneye çıkmayı sürdürdü.

2013 yılında saat ustası babasına ithaf ettiği "Zamanı Tamir Eden Adam" adlı ilk albümünü Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde yayınladı ve bu albümden 4 şarkıya klip çekti. Akademi 35 Buçuk'ta Altan Gördüm ve Vahide Perçin gibi değerli oyunculardan Sinema ve Sahne Sanatları Oyunculuğu eğitimi alan müzisyen, gösterimi devam eden Küçük Prens Müzikali'nde oyunculuk yapıyor. 29 Nisan, 22:00.

KUPA ROCK PARTİ: Kupa, Nisan 2010'da İlker Özbek ve Bora Ok tarafından kuruldu. Öncelikli amacı mutluluk kaynağı ürettiği eserleri kitlelerle paylaşmak olan grup, kurulduğundan günümüze kadar olan süreçte çok sayıda konser verdi. 2015 Haziran ayında değerli müzisyen Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde ilk albümü Yalancı Şehir'i yayınlayan Kupa, ilk video klibi albümdeki parçalardan "Hoşçakal"a çekti. Kupa, tüm iştahıyla üretmeye ve konserlerine devam etmektedir.

Kupa, 2 Nisan Cumartesi gecesi Türkçe ve Yabancı Rock repartuvarıyla Kats Sahne'de dinleyenleriyle buluşuyor. Bu muhteşem rock parti için yerinizi şimdiden ayırtın. 30 Nisan, 23:00, 20 TL.

Vokal-Gitar : İlker Özbek

Davul : Bora Ok

Gitar : Gökhan Özkaya

Bas : Onur Yorulmaz

Keman-Back Vokal : Melike Çetin

LATİN GECESİ: Kats Sahne'de Latin rüzgarı esiyor… Türkiye'nin önde gelen dans okullarında eğitmenlik yapmış Hülya Yılmaz ve Onur Alp Sancaktar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek bu etkinlikte sizleri birbirinden güzel sürprizler ve eğlenceli anlar bekliyor. Profesyonel dansçılar ile birlikte dans etmek ve etkinlik boyunca müziğin ritmine eşlik etmek için Kats Sahne Latin gecesinde yerinizi alın. 9 ve 23 Nisan, 21:30, 25 TL.

OTOBÜS: Kats Sahne'nin misafir ettiği 'Otobüs', çağdaş Bulgar yazınının önemli ismi Stanislav Stratiev'in toplumsal taşlaması... Ülkedeki değişim farklı oyun kişilerinin üzerinden anlatıyor. Toplumsal yapının ve rejimin eleştirildiği oyunda, son durağı bilinmeyen bir otobüs yolculuğu, yolcuların kendi dünyaları ve yaşama bakışları açısından değerlendirilişi, kendi aralarında tartışmaları ele alınıyor. 9 Nisan, 18:00, Tam 30 TL/Öğrenci 20 TL.

Yazan: Stanislav Stratiev

Yöneten: Erkan Cılak

Yardımcı Yönetmen: İbrahim Yıldırım

Oyuncular: Mutlu Çamlıyer, Kıvanç Hancı, Enver Öksüz, P. Şehper Demirel, Süleyman Köseğlu, Mert Kavak, Burcu Yaşar, Hakan Urul, Erkan Cılak

ALDIRMA GÖNÜL: Kats Sahne'nin misafir ettiği bir diğer tiyatro oyunu 'Aldırma Gönül' bir ayrılık hikayesi ve büyüyen bir sevda masalı aslında… İçimizden uğurlayamadıklarımıza yakılmış bir ağıt. Mazinin dehlizlerinde kaybolan bir adamın, beş şairle hayata tutunma çabası. Yaşadıklarıyla okudukları arasında sıkışıp kalan ve kendi içinde hapsolmuş bir Adam'ın hikayesi. Haksızlığın gölgesinde ziyan edilen hayatların hesapları altında ezilmiş, zihninin hapishanesinde tutsak, kaybedilmiş bir aşkın ve ömrün öyküsüdür...

Hangimiz terk etmedik ya da terk edilmedik en azından? Aşk acısını en derinlerde hissetmedik mi? Sevmenin di'li geçmiş zamanı olmaz! Sevmek fiili geçmiş zamanda anılamaz! Şimdiki zamanın seviyorumu olur ancak, en genişinden severim dersin... Ötesi yok! Bunu bilesin... Aldırma Gönül "Sevdalar terketmez insanı" diyen bir adamın soluksuz izlenecek aşk ve umut dolu haykırışıdır… 3,14 ve 24 Nisan, 16:00 (3 ve 24 Nisan), 20:30 (14 Nisan),Tam 30 TL/Öğrenci 20 TL.

Yazan Yöneten: Özgür Akçay

Oynayan: Arda Esen

Oyun Süresi : 75 dk (Tek Perde)

ÇOCUK OYUNLARI

BİLGE AŞÇI: Çocuklardan ve doğadan ilham alarak hazırlanan bu oyun da, sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı konusu çocuklara kuklalar eşliğinde anlatılıyor. Ebeveynlerinde bu konu hakkında özenlerini dikkate alarak, çocukların beslenme alışkanlıkları konusundaki iletişimlerine yardımcı olabilmeyi ve çocuklarda farkındalık

yaratmayı amaçlayan Bilge Aşçı'nın mutfağında eğlenirken öğrenmeyi, öğrenirken üretmeyi ve doğayla uyum içinde yaşamanın insanı ne kadar mutlu ettiğini göreceksiniz.

Bu mutfaktan yayılan hoş kokular, sevgi, dostluk ve barış kokularıyla birleşir...

Unutmayın, her çocuk özeldir… 23 Nisan, 13:00, 25TL.

Yazan: Özlem Polat, Yöneten: Ömür Saka

Dekor: Ömür Saka, Işık: Erkan Kaya

Kostüm: Zeynep Ertan, Müzik: Barış Çetin

Süre: 50 dk

TURUNÇ'UN BAHÇESİ: Çocukların öz güven kazanmaları, yeteneklerini keşfedebilmeleri ve üretebiliyor olmaları üzerine tasarlanan bu çocuk oyunu, her çocuğun eşsiz birer yetenek olduğunu anlatırken bir yandan da dostluk, dürüstlük, hayal kurma temalarını işlemektedir. Öz güven, yetenek ve dostluk konulu oyunda kardeş olan Toprak'la İnci'nin evlerinde canları sıkılmaktadır. İnci ve sınıf arkadaşı olan Efe'nin masal yazma ödevini hep birlikte yapmaya karar verirler. Kukla kursuna giden Toprak'ın konuyla ilgili harika bir fikri vardır. Toprak kuklalarını çıkarınca işler daha heyecanlı, eğlenceli bir hale dönüşür ve birden kendi yazdıkları masalın içinde bulurlar kendilerini… 24 Nisan, 13:00, 25 TL.

Yazan: Bihter Gülgeç Saka

Yöneten: Emre Saka

CLEAN CLEAN WITH GREEN: Üçgen, Kare ve Daire adlı şekil temizlikçiler aynı anda bir parkı temizlemeye gelirler ve kimin o parkın asıl temizlikçisi olduğuna ve parkı kimin temizleyeceğine bir türlü karar veremezler. Sonunda akıllarına bir fikir gelir. Bir yarışma düzenlemeye karar verirler. Bu yarışmayı kazanan parkın gerçek temizlikçisi olacaktır. Ancak bu yarışmayı üçü de kazanınca işler yeniden karışır. Şekiller sonunda parkın aslında hepimizin ortak yaşam alanı olduğuna karar verir ve parkı seyircilerle birlikte temizlemeye karar verirler. Ve kazanan dostluk olur.

Oyun, şekiller ve yiyecekler temaları üzerinden okul öncesi ve ilköğretim müfredatına uygun olarak hazırlanmış olup, konu itibariyle dostluk, arkadaşlık ve paylaşma değerlerini de barındırarak çocuklara çevre temizliği bilincini kazandırmayı amaçlar. 30 Nisan, 13:00, 25 TL.

Yazan: Tuğba Güdücü

Yöneten: Mustafa Poyraz

Dil: İngilizce

Kats Sahne Nedir? Kültürel ve deneyimsel aktivitelerin merkezi Kats Sahne, Türkiye'ye yenilikçi bir performans anlayışı getiriyor. 2 ay önce kurulan Kats Sahne, oyunlardan kabarelere, konserlerden workshoplara, kişisel gelişim çalışmalarından atlı okçuluğa kadar bir çok etkinliği bünyesinde bulunduran bir deneyim sunuyor. Kamuran Akkor ve Tiyatro Şenay'ın hayallerini gerçekleştirmek için kurdukları mekan, benzersiz bir sanat projesi niteliğinde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nisanda Çocuk Oyunlarından Konserlere Tüm Etkinlikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement